Rihanna si Chris Brown - Casatorie in secret?

.

Chris Brown trebuie sa apara in fata tribunalului din Los Angeles din cauza agresarii Rihannei, insa se pare ca acesta l-a iertat deja si l-a luat si de sot.


Potrivit „Star Magazine’, Chros Brown a profitat de weekend-ul petrecut la Mimi alaturi de Rihanna si ar fi cerut-o in casatorie. Cum Rihanna a acceptat imediat, Brown a organizat o ceremonie la resedinta lui Sean „Diddy' Combs.

Un apropiat a declarat: „Tot ceea ce ea isi doreste este sa fie cu el pentru totdeauna. Rihanna vrea un sot si doi copii pana la varsta de 25 de ani. Crede in povesti si vrea sa aiba propria poveste alaturi de Chris caruia i-a marturisit ca nu poate trai fara el.’

Agentul Rihannei nu a dezmintit aceasta informatie, insa Rihanna si Chris Brown vor trebui sa-si amane luna de miere, deoarece artistul este asteptat la tribunal, iar noile probe adunate la dosar sunt in defavoarea sa. Masina lui a fost surprinsa de cateva camere de luat vederi chiar la locul in care s-a produs agresiunea asupra Rihannei. Suficient, sustin unii, pentru ca Brown sa intre dupa gratii.


Relatia dintre Chris Brown si Rihanna are pe zi ce trece tot mai multe similitudini cu cea dintre Ike si Tina Turner.

Foto: www.hepta.ro