Rihanna iubește din nou! Cine este rapperul care a cucerit-o pe artistă, după ce s-a despărțit de miliardarul Jameel

 Dumba Gabriela
.

Rihanna iubește din nou! După ce s-a despărțit de miliardarul Hassan Jameel la începutul acestui an, artistei i-a picat cu tronc un coleg de breaslă, cu care este prietenă de șapte ani.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Zvonuri că Rihanna este într-o altă relație existau de câteva luni, însă nimeni nu a confirmat informația. Însă, paparazzi au reușit să surprindă noul cuplu la o cină romantică.

Riri și rapperul A$AP Rocky, căci el este noul iubit al cântăreței, s-au îndrăgostit după ce au colaborat la o campanie pentru linia de cosmetice a cântăreței, Fenty Skin. Cei doi au fost prezenți la mai multe evenimente împreună, însă nu au recunoscut niciodată că formează un cuplu, ci doar că îi leagă o mare prietenie. 

Aceștia sunt prieteni de peste șapte ani, după ce, în 2013, artistul a performat în deschiderea unui turneu de-al cântăreței. Bănuielile despre cuplul lor au început să apară încă de când Rihanna și fostul ei iubit, Hassan Jameel, au decis să urmeze drumuri separate, la începutul acestui an, în luna ianuarie.

Întotdeauna a existat o chimie uimitoare între ei și pentru Rihanna totul se simte natural, ușor și amuzant. Se simte foarte confortabil în preajma lui, mai ales că se știu de foarte mult timp, iar tatăl lui A$AP este din Barbados', a declarat o sursă apropiată cuplului, citează protv.ro.

https://www.instagram.com/p/CC1qhZmn66b/?utm_source=ig_embed

Rihanna (32 de ani) și A$AP Rocky (32 de ani) au filmat împreună pentru campania artistei la linia de cosmetice. Toată lumea îi iubește pielea. Mereu m-am întrebat cum reușește să aibă un ten mai mai ok decât majoritatea fetelor. Adică ce face? Cum reușeste?', spunea Riri despre decizia de a-l lua pe A$AP în campania de promovare a produselor ei pentru îngrijirea pielii.

În cadrul unui interviu acordat în această vară, rapperul spunea că îi este greu să lucreze alături de artistă, deoarece Rihanna îl face să râdă. „Cred că să nu mă prostesc și să nu râd tot timpul. Este fix o comedie. Asta este cel mai dificil. Știi, oamenii sunt atât de cool încât este greu să nu râzi. Asta e tot. Dar este distractiv. Cel mai greu e să nu ne distrăm prea tare. Uiți că este vorba și de muncă la finalul zilei', spunea A$AP Rocky.

NEWS – Rihanna and A$AP Rocky are confirmed to be datingNEWS – Rihanna and A$AP Rocky are confirmed to be dating

Riri și A$AP Rocky, surprinși la un restaurant în New York

Recent, Riri și rapperul A$AP Rocky au fost suprinși alături de câțiva prieteni la un restaurant din New York. Cei doi au avut parte de discreție totală, scrie Etonline. Au cinat într-o încăpere rezervată VIP-urilor, iar draperiile încăperii au fost trase.

Potrivit sursei menționate mai sus, cuplul s-a purtat minunat cu personalul de la restaurant. După cină, Riri și iubitul ei au ieșit însoțiti de bodyguarzi și prieteni. 

Citește și:

Un nou cuplu în showbiz! Iuliana Luciu și Cristi Mitrea sunt împreună

Augustin Viziru, primele declarații înainte de finala Ferma 2020: „Nu plec capul în fața nimănui, nu tolerez și nu fac compromisuri”/ EXCLUSIV

Cum arată Gabriela Prisăcariu fără machiaj. Dani Oțil a postat o fotografie cu iubita lui, 100% naturală

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton