Rihanna, înșelată de iubitul ei cu o româncă, înainte de a deveni părinți. Cine este Amina Muaddi

 Dumba Gabriela
.

Rihanna s-ar fi despărțit de iubitul său, după ce Rocky a înșelat-o cu o româncă, potrivit articolelor din presa străină. Rihanna și Rocky vor deveni părinți, în curând, dar, conform zvonurilor, artistul a călcat strâmb chiar cu o prietenă a Rihannei, respectiv designerul Amina Muaddi, pe jumătate româncă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Rihanna și rapper-ul A$AP Rocky și-ar fi spus adio după ce au apărut imagini compromițătoare. Se pare că Rihanna l-ar fi prins pe tatăl copilului ei cu designerul de pantofi Amina Muaddi, cu care artista a lucrat în trecut pentru brand-ul Fenty.

Amina Muaddi arriving at Isabel Marant Show during the Paris Fashion Week 2020Amina Muaddi arriving at Isabel Marant Show during the Paris Fashion Week 2020

Ce scrie presa străină despre scandalul dintre Rihanna și A$AP Rocky

Cotidianul tabloid The Mirror scrie despre o scenă în care Rihanna și ASAP Rocky au fost protagoniștii unei discuții aprinse pe fondul zvonurilor despre infidelitatea acestuia. Cei doi se aflau la un restaurant în care încercau să dezbată de ce a înșelat-o.

Jurnaliștii din afară descriu o Rihanna în lacrimi, devastată de situația în care a pus-o bărbatul cu care avea de gând să trăiască până la sfârșitul vieții.

Fanii vedetei de peste Ocean au explodat la aflarea veștii, după ce au remarcat o serie de ciudățenii în mediul online care dovedesc faptul că prietenia dintre Riri și Amina nu mai există.

Citește și: Cătălin Zmărăndescu, despre scandalul dintre Elena Chiriac și colegii de la Survivor:'A fost manipulată de Laura'

Citește și; Cine este Larisa Burean de la Casa iubirii.E sora geamănă a Dorianei Burean

Citește și: Armin Nicoară se mută din România de teama războiului.Unde vrea să înceapă o nouă viață

Rihanna ar fi fost înșelată în propria casă de Rocky

Rihanna ar fi fost înșelată de Rocky chiar în propria ei casă cu buna ei prietenă, Amina Muaddi. Fanii vedetei au umplut Twitter-ul cu tot felul de supoziții, fiind șocați de această situație.

„Deci Rihanna și Rocky se despart. El a înșelat-o cu designerul Amina Muaddi. Nu erau prietene Riri și Amina? WTF?', este unul din sutele de mesaje care au năvălit Twitter-ul, potrivit fanatik.ro.

'Nu vă jucați cu noi așa. Știm că ASAP nu poate fi atât de prost încât să o înșele pe Rihanna'– este mesajul unui alt fan.

Pe de altă parte, după ce a apărut știrea, Amina Muaddi a postat pe contul ei de Instagram o serie de fotografii cu Rihanna, în care îi admira stilul vestimentar din timpul sarcinii.

Un fan a remarcat: 'Cum să fie Rihanna ultima ta postare, când se zice că Rocky a înșelat-o cu tine?'.

Cine este românca Amina Muaddi, cu care Rocky a înșelat-o pe Rihanna

Amina Muaddi are origini românești, după cum chiar ea a recunoscut într-un interviu mai vechi pentru revista Elle. Designerul a trăit primii 7 ani în Italia, apoi pe următorii 8 i-a petrecut în România, conform declarațiilor sale.

Amina Muaddi este pe jumătate româncă, jumătate iordaniancă şi şi-a petrecut aproape zece ani din viaţă pe plaiuri mioritice înainte de a pleca în Italia, apoi la New York pentru a se întoarce câţiva ani mai târziu înapoi în Cizmă unde a pus bazele propriului său brand de pantofi, Oscar Tiye.

E adevărat că mama e româncă și tata iordanian, dar mă simt în aceeași măsură și italiancă, pentru că mi-am petrecut majoritatea vieții în Italia, deci e cultura pe care am experimentat-o cel mai mult.

Am trăit primii șapte ani în Iordania, apoi nouă ani în România, iar de la 16 ani locuiesc în Italia. Am, deci, câte ceva din aceste trei culturi în mine', a declarat Amina Muaddi pentru Elle România, acum ceva timp.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton