Ricky Martin și soțul său așteaptă cel de-al patrulea copil: ”Suntem însărcinați!”/ Copiii artistului sunt simpatici foc!

.

Cântăreţul Ricky Martin a anunţat că el şi soţul său, artistul vizual Jwan Yosef, „sunt însărcinaţi”, cuplul aşteptând cel de-al patrulea copil, potrivit People. 'Iubesc familiile mari!' a declarat Ricky Martin. Artistul mai are o fetiță de opt luni și băieți gemeni de 11 ani. 

Ricky Martin a făcut acest anunţ sâmbătă, în timp ce participa la un dineu organizat în Washington, ca parte a unei campanii dedicate drepturilor omului.


În timpul evenimentului, Ricky Martin, însoțit de soțul și de gemenii săi, a făcut anunțul neașteptat: ‘Familia mea este aici: Jwan, soțul meu iubit, gemenii mei frumoși, Mateo și Valentino, pe care îi iubesc din toată inima. Ei sunt inspirația mea în fiecare zi. Trebuie să anunț că suntem însărcinați (n.red. eu și soțul meu), iubesc familiile mari. Lucia, fetița mea, nu este aici, ci acasă cu bunica sa, și mai așteptăm un copil. Suntem însărcinați‘, a declarat Ricky Martin pe scenă.


„Vă iubesc, sunteţi cei care îmi daţi putere, sunteţi surse de inspiraţie în fiecare zi, mă motivaţi să merg mai departe', a spus Martin.

Cântăreţul a mai vorbit despre fiica sa, Lucia, în vârstă de opt luni, „lumina vieţii' sale, care nu a fost prezentă la eveniment, citează Mediafax.

Martin şi Yosef, un artist suedez de origine siriană, au o relaţie din 2016 şi s-au căsătorit în ianuarie 2018.

Cântăreţul originar din Puerto Rico, în vârstă de 47 de ani, a primit la acest eveniment un premiu, pentru implicarea sa în promovarea drepturilor comunităţii LGBTQ (lesbiene, gay, bisexuali, transsexuali, queer) şi pentru acţiunile sale caritabile.


Ricky Martin este tatăl gemenilor Matteo şi Valentino, în vârstă de 11 ani, care s-au născut cu ajutorul unei mame surogat și pe care îi creşte împreună cu Yosef (34 de ani).

 

foto: Instagram