Richard Gere se însoară. Mireasa e cu 33 de ani mai tânără!

O veste tristă pentru milioanele de femei care suspină după Richard Gere… La nici doi ani de la  divorțul de a doua soție, iată că Richard Gere se însoară din nou, la 68 de ani. Fericita mireasă se numește Alejandra Siva, e de origine spaniolă și are cu 33 de ani mai puțin ca el!

Richard Gere se însoară cu iubita lui, Alejandra Silva.

Richard Gere se însoară cu iubita lui, Alejandra Silva.

După succesul repurtat în „Pretty Woman', care l-a transformat într-un sex-simbol, Richard Gere a devenit idolul a milioane de femei din lumea întreagă. Chiar dacă nu mai arată ca în 2000, când filmul făcea furori, la 68 de ani actorul este încă un bărbat care trezește privirile admirative ale femeilor. Din păcate însă, pentru potențialele doritoare, Richard Gere se însoară peste trei săptămâni. Viitoarea doamnă Gere are 35 de ani și este femeie de afaceri, însă nu este cu nimic mai prejos decât actrițele hollywoodiene.

Nunta dintre Richard Gere și Alejandra Silva va avea loc pe 5 mai.

Nunta dintre Richard Gere și Alejandra Silva va avea loc pe 5 mai.

Conform publicației spaniole ABC, care a fost, de altfel, prima care a descoperit relația dintre cei doi, nunta va avlea loc în Washington pe data de 5 mai. Pentru Richard Gere – care a fost căsătorit cu Cindy Crawford din 1991 până în 1995 și cu Carey Lowell din 2002 până în 2016, ambele, actrițe și fotomodele – aceasta este a treia încercare, în timp ce Alejandra a mai fost căsătorită doar o dată, cu magnatul din domeniul minier Goving Friedland, și are un băiat. Richard are și el un fiu, cu prima soție, Homer James, în vârstă de 18 ani.

Zvonurile despre apropiata căsătorie a celor doi au apărut încă din luna decembrie, când Alejandra Silva a fost văzută purtând un superb solitaire cu diamant. Chiar dacă au profesii diferite, pe cei doi îi leagă faptul că sunt activiști pentru drepturile omului și au obiective comune. Știți, cuplul perfect este format din două persoane care îi pot oferi celuilalt ceea ce are nevoie. Trăiesc cu adevărat genul acela de viață pe care o vedeți în filme', a declarat Alejandra. Adevărul e că și nouă ne-ar plăcea, mai ales alături de un bărbat ca Richard Gere…

Foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton