Richard Gere a devenit din nou tată, la aproape 70 de ani!

.

Actorul Richard Gere este tată, pentru a doua oară, la aproape 70 de ani. El și soția sa, Alejandra Silva (35 de ani) au devenit, cu doar câteva zile în urmă, părinții unui băiețel, primul copil al cuplului și cel de-al doilea al actorului.

Faimosul actor Richard Gere, pe care îl desparte doar o jumătate de an de împlinirea a 7 decenii de viață, a devenit tată pentru a doua oară, soția lui dăruindu-i un fiu. Cel mai nou membru al familiei Gere-Silva s-a născut în New York, „acum câteva zile', după cum a declarat însuși tatăl lui, dar fericiții părinți nu s-au decis încă asupra numelui.


Actorul mai are un fiu, în vârstă de 19 ani

Richard Gere mai are un fiu în vârstă de 19 ani, Homer, cu fosta sa soţie, actriţa americană Carey Lowell, de care a divorţat în 2016, după o căsnicie de 14 ani. La rândul ei Alejandra, care l-a cunoscut pe Gere în timp ce era în proces de divorţ de primul soţ, Govind Friedland, mai are un copil în vârstă de șase ani. Dacă Alejandra a ținut un bebeluș în brațe nu cu mult timp în urmă, pentru Richard experiența va fi una destul de solicitantă, pentru că fiul lui din prima căsnicie este deja un bărbat în toată firea și actorul a uitat cu siguranță ce presupune apariția unui bebeluș într-o familie…


Alejandra a confirmat sarcina în luna septembrie prin intermediul unei postări pe contul său de Instagram – o fotografie în care se afla alături de Richard Gere în care liderul spiritual budist Dalai Lama îi binecuvânta sarcina, la o lună după ce aflase că ea și actorul vor deveni părinți.

Soția lui Richard Gere este cu 33 de ani mai tânără

Actorul și iubita lui mai tânără cu 33 de ani s-au căsătorit în 2018, în cadrul unei ceremonii private, în New York. Richard Gere și Alejandra Silva s-au cunoscut în timpul unei călătorii pe care actorul o făcea pe Coasta Amalfi, cei doi având în comun atât pasiunea de a călători, cât și deschiderea pentru acțiunile umanitare. Richard Gere nu este la primul mariaj. Acesta a mai fost căsătorit cu supermodelul Cindy Crawford (între 1991 – 1995) și modelul Carey Lowell, din 2002 până în 2016.


 

Nici pentru Alejandra actorul nu este primul soț. Ea a mai fost căsătorită cu Govin Friedland, fiul magnatului Robert Friedland. Legat de relația cu Alejandra, Gere a declarat pentru ediția spaniolă a revistei Hello!: ‘Am descoperit viața liniștită și fericită la care am visat mereu. Cei doi au apărut ca un cuplu oficial la premiera filmului semnat de actor, ‘Tim Out of Mind, în 2015, iar în decembrie 2017, Alejandra a fost văzută purtând pe deget un inel cu diamant, semn că relația lor urma să treacă la un alt nivel. În luna aprilie 2018, cei doi s-au căsătorit religios și, nici cinci luni mai târziu, Alejandra a anunțat că va deveni mamă.

Foto: Hepta