Reunirea familiei Bundy. Iată cum arată cei 4 la 17 ani după terminarea serialului!

.

Celebra familie Bundy s-a reunit la Los Angeles, însă nu pentru a filma vreun nou episod al celebrului serial Married with Children', ci pentru a-i fi alături lui Katey Sagal la ceremonia de acordare a unei stele pe faimoasa Walk of Fame.

 


Astfel, interpretei lui Peggy i-au ţinut companie soţul’ Ed ONeil şi copiii’ Christina Applegate şi David Faustino.

 

Cei patru au pozat extrem de zâmbitori, de parcă nu ar fi trecut 17 ani de la încheierea serialului, demonstrând că s-au înţeles de minune în perioada filmărilor. Katey arată extraordinar deşi a ajuns la 60 de ani, Ed are 68, în timp ce Christina şi David au 42, respectiv 40 de ani.

 

Familia Bundy’ a fost unul dintre cele mai urmărite seriale, fiind difuzat în decursul a 10 ani (1987-1997) în întreaga lume. După terminarea filmărilor pentru cele 263 de episoade, Katey a continuat să apară în diverse producţii şi a revenit pe val cu rolul din Son of Anarchy’. Ed ONeil a intrat într-o nouă familie, una modernă,, el cunoscând din nou gustul succesului cu mult premiatul şi extrem de îndrăgitul serial de comedie Modern Family’.


 

Christina Applegate a trecut cu brio peste o dublă mastectomie, şi-a întâlnit marea iubire în persoana lui Martyn Lenoble şi a devenit mama unei fetiţe, în timp de David nu a reuşit să confirme la Hollywood.

 

Foto: Northfoto