Albertina Ionescu a arătat cât de bine se pricepe să facă dulciuri, vedeta primind drept răsplată pentru reţeta ei reuşită mai mulţi trandafiri albi.
„Promit să mai fac dulciuri dacă sunt atăt de frumos recompensată', a mărturisit vedeta, care a dezvăluit şi reţeta.
Albertina a îmbunatăţit reţeta clasică de macaroane cu brânză, adăugând la final şi fructe proaspete, care au dat o notă de prospeţime preparatului.
Ingrediente: 400 g macaroane (sau alt fel de paste), 200 g brânză telemea, 200 g brânză de vaci, 4 ouă, 6-8 linguri smântână sau iaurt, 1 lingură mare unt, zahăr cat iti place de dulce.
Mod de preparare:
1. Se fierb pastele după indicaţiile de pe pachet. Se lasă la scurs într-o strecurătoare.
2. Se unge cu unt o tavă,
3. Se sfărâmă cu o furculiţă brânză dulce; telemeaua se rade (pe răzătoarea mare).
4. Se bat bine ouăle şi se amestecă cu pastele şi cu brânză pregătită.
5. Se pune compoziţia în vas, se toarnă smântâna sau iaurtul, se amestecă uşor, şi se pune la cuptor, la foc potrivit. Gata! Eu am adaugat si fructe la final.