Florin Busuioc s-a îngrășat 20 kg, după ce a suferit infarctul pe scenă. Cum arată acum și la ce dietă a apelat

 Dumba Gabriela
.

Florin Busuioc a reușit să depășească momentul de cumpănă din urmă cu doi ani, când a făcut infarct pe scenă și a fost la un pas de moarte. Busu se simte foarte bine acum și se bucură de tot ceea ce-i oferă viața, inclusiv mâncare grasă, din Apuseni, care i-a adus 20 de kilograme în plus.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Florin Busuioc a ajuns la o greutate în care nu se mai simte confortabil, 104 kilograme, așa că și-a propus să slăbească în jur de 20 de kilograme pentru a ajunge la silueta în care este cel mai fericit.

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru click.ro, Florin Busuioc a explicat de ce anume a ajuns să ia în greutate.

'E de vină”filmul pe care l-am făcut cu Sandu Pop, Alin Panc, Lora, în Munții Apuseni, unde am mâncat foarte mult, pentru că se face o mâncare senzațională, cam grasă, e adevărat. Se gătește genial acolo și nu m-am putut abține. Ajunsesem la 106 kg, am mai slăbit două kg între timp. Asta se întâmpla în august', a spus Busu.

Prezentatorul rubricii Meteo de la Pro TV a mărturisit că își dorește să ajungă la o greutate de 85 de kilograme, greutatea la care se simte cel mai bine, chiar dacă este mai greu în această perioadă în care este privat de mișcare fizică.

'Încerc să ajung la o greutate mai mică, pe la 85 kg, asta e destul de greu, dar o să fac tot efortul să ajung acolo', a completat el. 'Cel mai bine mă simțeam pe vremea când mergeam la teatru și făceam foarte multă mișcare înainte de repetiții și în timpul repetițiilor. Aveam aproximativ 40 de minute de încălzire, de stretching, de mobilitate, era foarte bine pe vremea aceea, când făceam asta. Îmi dau seama că exercițiile fizice sunt fabuloase atunci când vrei să-ți menții greutatea sub control. Eu n-am mai făcut asta, mai merg pe jos, dar nu suficient. Și dieta are o importanță foarte mare. Eu cred că e un echilibru. O dietă susținută de mișcare cred că e „rețeta' care te poate duce acolo unde trebuie', a mai spus Florin Busuioc.

Florin-Busuioc-3-1Florin-Busuioc-3-1

În urmă cu doi ani, Busu a fost la un pas de moarte

În luna noiembrie a anului 2018, Florin Busuioc a trecut printr-un moment de cumpănă, atunci când a suferit un infarct la finalul unui spectacol de teatru pe care l-a jucat la Filarmonica Oltenia din Craiova. Florin Busuioc a fost externat de la Institutul Naţional de Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu la începutul lunii decembrie a aceluiași an, după ce a suferit un infarct şi i s-au montat două stenturi la inimă.

''Ce caut eu aici?!'. Nu înțelegeam nimic. Mie mi s-a șters complet din minte ziua respectivă, de dimineță până seara. Era soția mea acolo când m-am trezit și mi-a explicat', a povestit Florin Busuioc despre momentul în care s-a trezit la Terapie Intensivă.

Citește și:

Florin Busuioc vorbește în premieră despre relația cu cele două fiice: „Nu am pușcă, n-am pistol, n-am praștie, suliță, nimic. Până acum, nu m-au dezamăgit niciodată”/ EXCLUSIV

Cum arată fiul uitat al lui Florin Busuioc. A scris o melodie despre tatăl lui: „Te-ai speriat și ți-ai luat tălpășița”

Cum i s-a schimbat viața lui Florin Busuioc, după ce a suferit un stop cardio-respirator: „Aveam o viață complicată. A trebuit să o las mai moale”. Cum s-a lăsat de fumat / EXCLUSIV

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton