Replica lui Stephan Pelger, după ce s-a speculat că el și Răzvan Ciobanu au avut un conflict violent: "A fost un om al artei, nu un bătăuș"

.

După ce s-a speculat că el și Răzvan Ciobanu au fost protagoniștii unui conflict violent, Stephan Pelger a reacționat, făcând dezvăluiri despre relația pe care a avut-o cu creatorul de modă.


În a doua zi de Paște, creatorul de modă Răzvan Ciobanu și-a pierdut viața într-un accident de mașină, iar de atunci poveștile și zvonurile despre viața creatorului de modă au crescut exponențial. Nimic din trecutul apropiat sau îndepărtat al designerului nu a rămas scotocit, fiind scoase la lumină povești care unora nu le fac cinste… Printre speculațiile apărute în presă se află și un articol în care se povestește despre relația dintre Stephan Pelger și Răzvan Ciobanu, care nu s-ar fi încheiat deloc în termeni amicali, ba chiar dimpotrivă. Iată ce spune Stephan Pelger despre așa-zisul conflict violent dintre el și Răzvan Ciobanu, în cadrul unei emisiuni de la Star Matinal:


„Am fost cunoștințe, nu am avut același cercuri de prieteni, ne-am învârtit în aceeași industrie. Am fost, într-adevăr în acea seară în aceeași cub, însă fabulațiile devin inimaginabile și, dacă aceste prostii se mai perindă, voi lua acțiuni în judecată. A trecut suficient timp, trebuie să lăsăm oamenii să se odihnească, Răzvan să aibă pacea lină. La ieșire ne-am întâlnit, pe mine m-a condus un bodyguard afară până la mașină, pentru că era prea aglomerat. Nici măcar unul pe lângă altul nu am trecut! Nu am avut aceleași cercuri de prieteni, am mai spus. Eu l-am admirat foarte mult ca și creator, ca și om de artă. Nu ne-am intersectat mai deloc.'


„Răzvan a fost un om foarte blând'

Stephan Pelger a povestit, în aceeași emisune, că, într-adevăr, l-a văzut pe cu Răzvan Ciobanu pentru ultima oară în seara de Florii, însă nu au schimbat absolut nicio vorbă…

„Da, este adevărat. În seara de Florii am ieșit la masă, la cină și a fost ultima dată când l-am întâlnit și îmi pare rău că s-a întâmplat acest lucru și mi-ar fi plăcut ca aceste lucruri să nu escaladeze așa cum au escaladat. Am trecut la câțiva metri pe lângă el, Răzvan a fost un om foarte blând, nu a fost niciodată un om agresiv, eu nu am mai avut contact personal cu el de ceva vreme și nu pot spune dacă era sau nu agresiv. A fost un om al artei și al frumosului, nu un bătăuș', a mai povestit Pelger.