Relu Pănescu, surpriză romantică din partea soției, după eliminarea de la Survivor: "Ești un super erou"

.

Relu Pănescu, cel mai vârstnic concurent de la Survivor România, a rezistat trei luni în jungla din Republica Dominicană și a părăsit concursul în ediția difuzată marți seara. Relu Păunescu a primit o surpriză romantică din partea soției sale, imediat după eliminarea de la Survivor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!


Relu Pănescu, antreprenorul din Arad care și-a testat limitele la Survivor, la vârsta de 50 de ani, le-a mulțumit fanilor virtuali pentru toată susținerea. Dar înainte de apariția lui Relu în online, după 3 luni în care a stat fără telefon, soția lui, Cerasela, a avut grijă să îi facă ea o surpriză.

Ce surpriză romantică a primit Relu Pănescu de la soție, după eliminarea de la Survivor


În dreptul unei imagini romantice, desprinsă parcă din albumele pentru Valentines Day, Cerasela a scris pe Instagram un mesaj de dragoste pentru Relu Pănescu:

Sunt mândră de tine, soțul meu drag, pentru toată evoluția ta de până acum. Te așteptăm acasă. Pentru noi ești un super erou. Te iubim și abia așteptam să te strângem din nou în brațe„.

Răspunsul lui Relu a venit imediat: Scumpa mea soție, aștept cu nerăbdare să vă treziți și neapărat, înainte s-o duci pe Alessia la grădi, să mă suni să vorbesc cu voi, chiar dacă este mare diferență de fus orar, respectiv 6 ore. Vă iubesc nespus de mult' .


Citește și: Cum arată soția lui Relu Pănescu, de la Survivor.Imagini de la nunta lor

Citește și: Drama lui Relu Pănescu de la Survivor.Tatăl lui a suferit un AVC, înainte ca el să plece în Republica Dominicană

Citește și: Magda Catone, studentă la 63 de ani. La ce facultate studiază actrița:E o pasiune de familie

Ce mesaj a postat Relu Pănescu după ce a fost eliminat de la Survivor


Relu Pănescu a fost eliminat de la Survivor. Săptămâna aceasta, Tigrii au pierdut jocul de imunitate în fața Vulturilor și au fost nevoiți să facă nominalizări pentru eliminare. Mari Fica, Relu Pănescu și TJ Miles au fost cei propuși și au fost trimiși la votul publicului.

Cel care a avut cea mai mică susținere din partea celor de acasă a fost Relu Pănescu, iar asta a însemnat că el a fost cel care a părăsit competiția.

„Dragilor, țin să vă mulțumesc din suflet tuturor și fiecăruia în parte, pentru faptul că ați fost alături de mine, pentru încredere, pentru încurajare, pentru susținere, pentru faptul că ați alocat din timpul vostru pentru a mă urmări în aventura Survivor România 2022!', a scris Relu, pe Facebook. 


Vizibil emoționat, după ce Daniel Pavel i-a strigat numele, Relu Pănescu a oferit primele declarații. Fostul concurent a spus că a avut multe de învățat din această competiție și că apreciază mult mai mult anumite lucruri.


„Prin prezența mea aici, am ajuns să apreciez cel mai mult mâncarea. Am ajuns să apreciez că în viața de zi cu zi sunt persoane care trăiesc în aceste condiții. În toată viața mea nici măcar o zi n-am trăit în așa condiții. Sunt multe lecții cu care plec acasă. E fantastic, e incredibil ce am putut să trăiesc aici, a spus Relu Pănescu despre experiența din Republica Dominicană, vizibil emoționat.