În ce relații sunt Brigitte și Ilie Năstase, la 4 ani de la divorț: "Cel mai mare respect este atunci când..."

.

Brigitte Pastramă a dezvăluit în ce relații este acum cu Ilie Năstase, la patru ani de la divorț. În timpul căsniciei și imediat după aceea, Brigitte îl acuza pe Ilie de ce este mai rău, de la infidelitate la agresiune, dar iată că timpul le rezolvă pe toate și acum situația dintre ei este cu totul alta.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


În ziua în care Ilie Năstase împlinește 76 de ani, fosta lui soție, Brigitte, a vorbit despre relația pe care o au acum, la patru ani de la divorț. La un an de la despărțirea lor, Brigitte și-a refăcut viața alături de Florin Pastramă pe care l-a cunoscut în cadrul show-ului de la PRO TV, „Ferma vedetelor’. La rândul său, și Ilie Năstase s-a căsătorit pentru a cincea oară.

În ce relații sunt acum Brigitte Pastramă și Ilie Năstase, la patru ani de la divorț


Dacă mulți soți rămân prieteni după divorț, cel puțin la nivel declarativ când vine vorba despre vedete, Brigitte Pastramă este sinceră și spune că nu mai are nici un fel de legătură cu fostul ei soț.

În trecut, Brigitte îl acuza pe Ilie Năstase de ce e mai rău, inclusiv infidelitate și agresiune, dar toate au trecut și acum fiecare își vede de mariajul lui.

„Fiecare cu viața lui. Nu avem niciun fel de relație. Ca și cum nu s-a întâmplat. Fiecare are căsnicia lui, se luptă pentru căsnicia lui și asta e! Așa stau lucrurile’, a declarat, pentru FANATIK, Brigitte Pastramă.


Chiar dacă relația lor a fost plină de certuri, fosta soție a lui Ilie Năstase spune că îl va respecta mereu pe acesta.

Ne salutăm și ne respectăm. Și cel mai mare respect este atunci când nu te bagi în viața partenerului tău de viață, cred eu. Mă bucur pentru fericirea lui’, a spus Brigitte Pastramă.

Citește și: George Buhnici, prima reacție după ce a jignit femeile care au vergeturi:’Pedofilia este o crimă. Obezitatea, o problemă de sănătate publică’


Citește și: Cine este Lorena, soția lui George Buhnici.Ce a declarat antreprenorul despre ea, după ce a jignit femeile

Citește și: Marian Godină, replică dură pentru George Buhnici, după ce a criticat femeile: „Mai pun și niște celulită pe coapse, spre disprețul vreunui bețivan aflat la mare pentru a se uita după țâțe și buci

Ce spunea Brigitte despre Ilie Năstase, după divorț

Dacă în 2010 stăteau fericiţi în faţa ofiţerului de stare civilă, opt mai târziu, Brigitte Sfăt (Pastramă) şi Ilie Năstase erau în sala de judecată pentru unul dintre cele mai mediatizate divorţuri din România.


După divorț, Brigitte îl acuza pe Ilie Năstase că se purta foarte urât cu ea.

„S-a purtat urât cu mine și mi-a făcut ce mi-a făcut. De aia mi s-a întâmplat ce mi s-a întâmplat. Eu nu am văzut diferența de vârstă. Eu m-am îndrăgostit de el. Pentru mine a fost ca un zeu, după bătăile pe care mi le dădea Ovidiu.


Ilie a pierdut în fața mea pentru că m-a înșelat și nu a fost corect cu mine. Și am vrut să mă răzbun. Iar eu de aia m-am purtat urât cu el. Nu există compromis.

Eu puteam să fiu fericită și să am totul. Dar eu am lăsat totul pentru că nu am vrut să fie compromis. Am știut că e așa, dar am crezut că se va schimba pentru mine și se va pocăi pentru mine’, a declarat Brigitte Pastramă.

Deşi cea care a depus actele pentru separarea oficială a fost Brigitte, aceasta a cântărit săptămâni la rând decizia finală, mai ales că Ilie Năstase începuse să îşi schimbe atitudinea faţă de ea. După o aventură pe care bruneta a avut-o cu Cătălin Cazacu, fostul tenismen a dorit să îi recâştige inima.


„Ilie la început nu mi-a făcut cadouri, mi-a cumpărat un ceas, de mine s-a spus că sunt prost îmbrăcată şi că am făcut puşcărie. Și de frustrare am început să mă operez, la sâni mi-am pus implanturi. M-am hotărât să fiu un alt om, să fiu cea mai bună variantă a mea, eu îl am pe Dumnezeu.

Am hotărât ca Ilie să nu mai conteze aşa de mult pentru mine. Anul trecut l-am petrecut în spital operându-mă estetic. Cine m-ar fi iubit, m-ar fi iubit oricum. Cine te apreciază, te apreciază pentru ceea ce eşti în interior.


M-a înşelat pentru că nu am pus preţ pe mine. El îşi iubea fosta soţie când l-am cunoscut. El mă vedea o femeie deşteaptă şi capabilă. El a văzut ceva asemănător în mine cu fosta sa soţie.

Îmi doream un copil cu el, dar Ilie i-a promis fostei soţii că nu o să facă un copil cu mine. Ea l-a pus să semneze acte că o să-i rămână ei casa. Eu vreau să fiu fericită. Am avut o relaţie cu un alt bărbat, Ilie mi-a tot scos ochii. Când şi-a dat seama că mă poate pierde, atunci am început să am valoare pentru el’, declara Brigitte după divorț.