Ce relație au Cătălin Cazacu și Nicoleta Delinescu, femeia care l-a făcut tată acum 11 ani: "Copilul contează cel mai mult"

 Dumba Gabriela
.

Cătălin Cazacu are un băiat în vârstă de 11 ani, lucru mai puțin știut de publicul larg. Aflat acum într-o relație cu Ramona Olaru, Cătălin Cazacu a fost dispus să-i aducă la TV pe fiul său și mama lui, Nicoleta Delinescu, dezvăluind astfel că a devenit tată când avea 23 de ani. De asemenea, Cătălin Cazacu a mărturisit că este prieten cu femeia care l-a făcut tată acum 11 ani, artista Nicoleta Delinescu.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Puțină lume știa că vedeta Cătălin Cazacu are un fiu de 11 ani, dar acesta a dezvăluit că a avut o relație de cinci ani cu mama lui, Nicoleta Delinescu, după care s-au despărțit. Însă, au rămas prieteni de dragul băiatului lor, Andrei, iar Cazacu susține că fiul lui contează cel mai mult și de dragul lui poate face multe compromisuri.

343343

Ce relație are Cătălin Cazacu cu Nicoleta Delinescu, femeia care l-a făcut tată

Nicoleta Delinescu, mama copilului lui Cătălin Cazacu, a trecut printr-o perioadă destul de grea acum mulți ani, după ce soțul ei îi murise în brațe.

Cazacu i-a fost alături și au fost împreună timp de cinci ani, după care au decis să meargă pe drumuri separate. Dar, din povestea lor de dragoste a apărut Andrei, care acum are 11 ani.

”Relația noastră a fost foarte frumoasă, a fost mereu frumoasă pentru că avem un copil atât de frumos și reușit, ar fi păcat să nu avem o relație frumoasă”, a declarat Nicoleta Delinescu, mama copilului lui Cătălin Cazacu, la Antena Stars.

Cătălin Cazacu a fost destul de emoționat atunci când și-a văzut fiul pe plaja din Saturn și d-abia și-a mai găsit cuvintele.

”Până la urmă asta contează și cel mai mult ca într-o relație de genul ăsta să fii atât de deștept încât să conteaze cel mai mult copilul și să rămân prieten pentru că este ceea ce contează cel mai mult în lumea asta.

Suntem oameni și trebuie să rămânem oameni, iar noi cred că suntem un exemplu bun că putem să fim prieteni”, a declarat Cătălin Cazacu, în emisiunea Star la mare fitză, de la Antena Stars.

Citește și: Lorena Buhnici, decizie radicală după scandalul vergeturilor și al celulitei.Ce a făcut acum soția lui George Buhnici

Citește și: Decizia instanței în procesul dintre Laurette și bărbatul care a bătut-o în camera de hotel:'Eu îl vedeam ca pe un posibil iubit…'

Citește și: Raluca Bădulescu are un nou iubit, la două luni după divorț:'Există cineva și în viața lui, există cineva și în viața mea'

Drama neștiută a Nicoletei Delinescu, mama copilului lui Cătălin Cazacu

În urmă cu mai mulți ani, Niko Delinescu a fost căsătorită cu un alt bărbat. La vârsta de 25 de ani, interpreta de muzică populară a devenit văduvă.

La doar un an de la căsătorie, soțul cântăreței s-a stins din viață. A trecut prin momente cumplite și credea că nu o să-și mai revină niciodată.

Ulterior, a reușit să își deschidă sufletul în fața lui Cătălin Cazacu, cu care are și un copil în momentul de față. Relația cu prezentatorul de televiziune nu a durat prea mult și cei doi au decis să meargă pe drumuri diferite.

„Soțul meu a murit la mine în brațe. Viața e ciudată. Unele lucruri se întâmplă așa. La un an de la nuntă s-a întâmplat asta. Aveam 25 de ani.

Am avut o relație serioasă și frumoasă (n.r. despre relația cu Cătălin Cazacu). M-a cerut și de soție, a fost frumos. În continuare este frumos, dar acum fiecare e pe drumul său. Nu eram pregătită și am lăsat lucrurile să meargă de la sine. A apărut copilul și, după o așa nenorocire, nu am mai vrut să ajung iar la altar., a mărturisit fosta parteneră a lui Cătălin Cazacu, acum câteva luni.

Fiul lui Cătălin Cazacu îi urmează calea tatălui

Fiul lui Cătălin Cazacu se pare că îi calcă pe urmele tatălui său. Cel mic se pare că este pasionat de viteză, așa că mama acestuia a decis să îl aducă la București cu echipa.

„Am venit ieri la București, el (n.r. – fiul ei) e cu echipa. Probabil o să se mute aici pe viitor, să mai crească puțin și i-l plasez lui tata, că până acum l-am crescut eu.

Merge pe urmele tatălui lui, e pasionat de viteză. Copilul e foarte ok, noi suntem foarte ok. Nu mi-am refăcut viața, a treia oară nu am mai încercat. Dacă de 2 ori nu a fost să fie, poate a treia oară. Pe nimeni nu ține un act!', spunea Nicoleta Delinescu, în decembrie anul trecut.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton