Relația dintre Bianca Drăgușanu și Victor Slav, la 6 luni după despărțire. Cum a decurs întâlnirea de la ziua fetiței

 Dana Enache
.

O relație pasională, cu năbădăi. Bianca Drăgușanu și Victor Slav, două persoane cu caractere extrem de puternice, n-au reușit să reziste ca un cuplu, dar se pare că relația lor e din ce în ce mai bună, de când și-au separat drumurile. Noi am aflat cum a decurs ultima lor întâlnire, cea de la ziua de naștere a Sofiei, fetița lor. 

 

O poveste de dragoste mai ceva ca-n filme! Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au iubit, însă caracterele și concepțiile diferite despre viață au condus, în cele din urmă, la destrămarea relației. Deși a trecut mai bine de jumătate de an de la despărțire și doar trei luni de când s-a aflat totul, public, lucrurile nu au fost liniare, pentru cei doi, mici orgolii inerente făcându-și loc în relația lor. Dar iată că, deși sună ca un clișeu, trecerea timpului a funcționat în favoarea lor, iar Bianca și Victor au, acum, o relație cât se poate de firească. Totul, de dragul fetiței lor Sofia, care, în urmă cu doar câteva zile, a aniversat împlinirea a doi ani. Bianca a organizat o petrecere la Deva, acolo unde locuiește mama ei, iar invitatul special a fost… nimeni altul decât Victor.

Cum a decurs întâlnirea? Potrivit surselor noastre, Bianca și fetița au plecat primele la Deva, Victor ajungând acolo chiar miercuri, în ziua aniversării Sofiei. Se pare că acum, doar Sofia îi mai leagă pe cei doi, Bianca și Victor ajungând să se comporte firesc, dar nu ca doi foști soți ci, mai degrabă, ca doi buni prieteni. Deși unora li s-ar părea ciudat că s-au întâlnit, de ziua fetiței, chiar în casa mamei Biancăi, și nu pe un teren neutru, pentru ei situația a fost una cât se poate de… naturală! Nu de alta, dar Bianca și Victor au stabilit, de comun acord, să mențină o relație cât mai bună de dragul fetiței, pentru ca aceasta să nu aibă de suferit, de pe urma despărțirii.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton