Regizorul Anthony Minghella a murit

 Revista VIVA
.
Anthony MinghellaCunoscut publicului larg pentru memorabilul film Pacientul Englez', Anthony Minghella s-a stins din viata ieri dimineata, in Londra.

Cauza decesului a fost complicatia suferita dupa operatia de indepartare a tesutului afectat de un cancer al gatului.

Desi dupa interventie situatia parea sa se stabilizeze, o hemoragie neasteptata a pus in dificultate medicii de la spitalul Charring Cross. In ciuda tuturor eforturilor depuse, viata cienastului nu a mai putut fi salvata.

Director al Institului Britanic de Film din 2003, Minghella traieste inca prin filme precum Cold Mountain' ,Talentatul Domn Riply' sau Truly Madly Deeply', filmul sau de debut.

Pasaportul sau catre celebritate a fost Pacientul englez'(1997), pentru care Academia l-a recompensat cu noua premii Oscar.

Inainte sa moara, regizorul avea in vedere proiectul The Ninth Life of Louis Drax', o continuare a filmului Breaking and Entering'(2006), cu Jude Law, Robin Wright Penn, Martin Freeman si Juliette Binoche.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton