Regina Rania a Iordaniei, transformată complet de operațiile estetice! În urmă cu 10 ani, arăta cu totul altfel!

 Oana Pantazi
.

Regina Rania a Iordaniei se află pe un loc fruntaș în topul celor mai frumoase femei din familiile regale… Dar puțini știu că superba soție a Regelui Abdullah al II-lea a suferit niște îmbunătățiri de ordin estetic. Și nu puține, susțin experții!

Puțini i-ar da 48 de ani, însă actul de naștere al superbei Regine Rania a Iordaniei atestă că aceasta s-a născut, într-adevăr, pe 31 august 1970… Mai mult, după căsătoria cu Regele Abdullah al II-lea, pe 10 iunie 1993, Regina s-a dedicat nu doar activităților filantropice și culturale, ci și celor patru copii ai lor! Greu de crezut că o „mamă-eroină” poate arăta așa la aproape 50 de ani, dar nu imposibil.

Regina Rania a exagerat cu operațiile estetice!

Conform experților, Regina Rania nu trebuie să mulțumească pentru asta doar genelor sale bune, ci și intervențiilor estetice la care a apelat, în ultimul timp cam fără măsură. după compararea fotografiilor sale recente cu una din tinerețe, rezultatul nu mai poate fi contestat. Specialiștii au concluzionat că, în afara operației de rinoplastie, care este mai mult decât evidentă, Regina Rania a Iordaniei a mai apelat și la alte proceduri, mai mult sau mai puțin invazive – lifting facial, fillere în dermă și umplerea cu gel a pliurilor nazolabiale, dar și injecții cu botox. După câte afirmă tot experții, se pare că toate acestea au dus la aspectul facial lipsit de expresie  atât de bine cunoscut, pentru că, deja se știe, toate femeile care exagerează cu operațiile estetice ajung să semene între ele…

Din păcate, aproape fiecare intervenție estetică necesită încă una, și încă una, clientele esteticienilor pătrunzând, la început de bunăvoie, într-un labirint fără ieșire. Frumusețea cere sacrificii și e clar că femeilor frumoase le este mult mai greu să admită că îmbătrânesc, lucru care se poate vedea și pe chipul Reginei Rania. Sigur, suverana Iordaniei nu și-a pierdut încă frumusețea, dar a început să arate ușor nefiresc…

Regina Rania a Iordaniei, atunci și acum. Operația de rinoplastie e vizibilă, la fel și buzele mai pline și lipsa ridurilor de expresie.Regina Rania a Iordaniei, atunci și acum. Operația de rinoplastie e vizibilă, la fel și buzele mai pline și lipsa ridurilor de expresie.

Foto: Hepta 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton