Regina Elisabeta se află sub supraveghere medicală. Prințul Charles și Prințul William au plecat în Scoția, ca să fie alături de ea

.

Regina Elisabeta se află sub supraveghere medicală. Suverana Marii Britanii se află sub observația medicilor, la Balmoral. Medicii sunt îngrijorați pentru starea de sănătate a acesteia, în timp ce Prințul Charles și Prințul William se îndreaptă spre Scoția, pentru a fi alături de aceasta.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!


Regina Elisabeta a II-a se află la Castelul Balmoral din Scoția, acolo unde, în urmă cu două zile, Liz Truss a fost numită oficial în funcția de prim-ministru. Potrivit imaginilor publicate de serviciile casei regale, suverana în vârstă de 96 de ani, sprijinită de un baston și aplecată de spate, îi strânge mâna noului premier britanic. Se pare că starea de sănătate a acesteia s-a deteriorat, iar în aceste momente se află sub supravegherea medicilor.

Regina Elisabeta se află sub supraveghere medicală. Potrivit unui comunicat transmis de Casa Regală, starea de sănătate a Suveranei este instabilă, motiv pentru care va rămâne sub observația medicilor.


Citește și: Nuanța de ruj pe care o folosește Regina Elisabeta, un secret bine păstrat.Care e culoarea ei preferată

Citește și: Regina Elisabeta a II-a, mesaj emoționant după Jubileul de Platină:„Este o premieră, cu adevărat’

Citește și: Ce a făcut Simona Halep imediat după ce a semnat actele de divorț.Unde a plecat imediat, după vizita la notar

Citește și: Cum își împart banii Simona Halep și Toni Iuruc, în urma divorțului.Ce se întâmplă cu locația aleasă pentru cununia religioasă


Regina Elisabeta se află sub supraveghere medicală

În urmă cu puțin timp, Prințul Charles a ajuns la Castelul Balmoral, iar Prințul William se află pe drum. La rândul lor, Prințul Harry și Meghan Markle se îndreaptă spre Scoția. Cei doi se aflau în Germania pentru a marca un an până la Jocurile Invictus.

Îngrijorările privind starea de sănătate a Reginei Elisabeta ar fi apărut ieri, după ce aceasta a anulat o întâlnire pe care trebuia să o aibă cu Consiliul Coroanei


„După o evaluare mai amănunțită în această dimineață, medicii Reginei sunt îngrijorați cu privire la sănătatea majestății sale, și au recomandat ca ea să rămână sub supraveghere medicală’, a transmis Casa Regală într-un comuniat oficial.


Liz Truss: „Întreaga țară este profund îngrijorată’

Pe contul său de Twitter, Liz Truss a scris un mesaj referitor la vestea privind starea de sănătate a Reginei. Aceasta a devenit cel de-al 15-lea şef al guvernului britanic în timpul celor 70 de ani de domnie ai reginei Elisabeta.

„Întreaga țară este profund îngrijorată de informația de la Palatul Buckingham de după-amiază. Gândurile mele, și ale poporului Regatului Unit, sunt alături de Majestatea Sa, Regina, și de famila ei, în aceste momente’, a scris șefa guvernului de la Londra.


La rândul său, liderul opoziției laburiste, Keir Starmer, și-a exprimat îngrijorarea cu privire la starea suveranei: „Împreună cu restul țării, sunt profund îngrijorat de veștile de la Palatul Buckingham din această după-amiază. Gândurile mele sunt cu Majestatea Sa, Regina, și cu familia ei și mă alături tuturor de-a lungul Regatului Unit în speranța unei recuperări rapide’.

Sursa foto: Arhiva Viva!