Regina Elisabeta a II-a a intervenit: copilul lui Meghan Markle și al Prințului Harry NU va fi vegan!

 Oana Pantazi
.

Conform apropiaților, Meghan Markle și Prințul Harry ar dori să-și crească bebelușul conform dietei vegane. Acest lucru nu este însă deloc pe placul Reginei Elisabeta a II-a, care și-a impus punctul de vedere.

Mai sunt doar câteva zile până ce copilul lui Meghan Markle și al Prințului Harry va veni pe lume și este deja clar că Ducesa de Sussex acționează în stilul propriu. Până acum, nu se știe exact la ce spital va naște, existând posibilitatea ca evenimentul să se producă acasă, ceea ce i-ar priva pe fanii regali de tradiționala poză cu nou-născutul. Mai mult, conform surselor de la Palat, se pare că Meghan Markle a decis să adopte stilul de alimentație vegan și în ceea ce-l privește pe micuțul ei și al lui Harry, lucru deloc agreat de Elisabeta a II-a. „Meghan vrea ca bebelușul ei să fie crescut ca vegan”, a declarat o persoană din staff-ul de la Palat, conform căreia Regina ar fi revoltată din această cauză. „Asta a creat tensiuni între Meghan și Harry, care nu vrea să-și supere bunica”, a spus o altă sursă pentru Woman’s Day.

Regina nu va accepta niciodată un regim de viață exclusiv vegan

Se pare că Meghan Markle, cunoscută pentru stilul ei de viață sănătos, are o dietă bazată pe vegetale în timpul săptămânii, iar Harry ar fi renunțat la carne și consumă mai multe fructe și legume de când a cunoscut-o pe soția lui. Cum Regina Angliei (92) este pasionată de vânătoare și, evident, consumatoare de carne, nu va accepta niciodată ca unul dintre strănepoții ei să fie crescut exclusiv pe baza unui regim alimentar vegetarian. Cât despre Harry, acesta speră că, „odată ce se va naște bebelușul, Meghan se va liniști, el considerând că ideea aceasta obsesivă a soției sale este cauzată doar de perioada emoțională din timpul sarcinii”, mai declară sursele.
Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton