Reghe, vacanță în Grecia fără Anamaria Prodan. Reacția impresarei: "Nu-l acopăr sau ceva..."

 Dumba Gabriela
.

Laurențiu Reghecampf se află în vacanță în Grecia zilele acestea, timp în care Anamaria Prodan a rămas în Dubai. S-a speculat că asta este încă o dovadă că mariajul lor este pe butuci, dar impresara are o explicație pentru această situație.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Câțiva turiști români care se află în Sithonia, Grecia, l-au surprins pe Reghe pe plajă și la o tavernă împreună cu câțiva prieteni, dar și cu tânăra numită de presa mondenă drept „domnișoara C”. Anamaria Prodan, însă, are o explicație pentru această situație și, din Dubai, transmite că soțul ei a plecat în Grecia să se roage la mănăstiri.

aGFzaD0zMGYxYjgwMTBmNGExMjNhNWI1ZjFiNDI0NTFkOGQwOA.thumb_aGFzaD0zMGYxYjgwMTBmNGExMjNhNWI1ZjFiNDI0NTFkOGQwOA.thumb_

'Soțul meu a plecat cu Luca, băiatul meu, să se roage la mânăstire. Trebuia să-l ia și pe cel mic, dar bebe a vrut să rămână în vacanță. Să nu avem discuții că-l acopăr sau ceva, vă dau ceva de la soțul meu. Normal că știam că este acolo.', a sppus Anamaria Prodan pentru Spynews.ro.

Vacanța lui Reghecampf în Grecia, fără soția lui, alimentează zvonurile că mariajul lor atârnă de un fir de păr. După ce inițial a aruncat bomba că divorțează de Ana, Laurențiu a refuzat apoi să mai comenteze pe baza situației din familia lor.

Antrenorul a fost surprins de turiști în câteva ipostaze interesante în Sithonia, pe plajă sau la masă. Relaxat și mereu cu zâmbetul pe buze, Reghe părea că se distrează de minune în Grecia și se bucură de câteva clipe de relaxare departe de tot scandalul ultimelor luni.

Anamaria Prodan a susținut tot timpul că nu vor divorța niciodată și la fel a declarat în spațiul public și fiul lor, însă în ultima perioadă, impresara n-a mai fost atât de sigură pe declarațiile sale.

„Mizeria asta nu mai poate să continue. Reghecampf să-și asume viața aleasă, pentru că eu și copiii mei vrem să mergem mai departe la fel de demni cum am fost pâna acum’, a spus Anamaria potrivit Digisport.

Citește și: Drama actriței Anca Dinicu, alias Gina Felea din Băieți de Oraș:

Citește și: Oana Mizil a ajuns la spital, după ce a fost bătută de Marian Vanghelie.Ordin de protecție pe numele politicianului

Citește și: Cine a fost marea iubire a Mirabelei Dauer:

„Îmi doresc să stau puțin în liniște

Pe de altă parte, Anamaria Prodan declara în urmă cu câteva zile că are nevoie de liniște și a decis să petreacă timpul exclusiv cu copiii săi, în Dubai.

„Sunt acasă în Dubai. Chiar îmi doresc să stau puțin în liniște. Am muncit prea mult în viața mea ca să las pe cineva să-mi murdărească numele familiei și al copiilor. Am închis nebunia asta. Stau relaxată, în lux cum am trăit mereu, fie că vă place sau nu!

Am ce nu poate avea decât puțină lume pe pământ, datorită faptului că sunt serioasă și că nu am avut vacanțe sau bărbați ‘cu bani! Nu vreau să mai aud de nimic. Să facă și să zică lumea orice. Eu vreau să aud doar motorul mașinii mele Lamborghini 🙂 și râsul și buna dispoziție a copiilor mei’, a spus Anamaria.

Ce spune Anamaria Prodan despre presupusa amantă a lui Reghe

Întrebată dacă a luat legătura cu femeia despre care se presupune că ar fi, de mulți ani, amanta lui Reghe, Anamaria Prodan a explodat.

„Mă întrebați dacă am vorbit cu ele? Eu vorbesc cu amante? Caciuc și Raiciu și am uitat cele două nume noi vehiculate sunt ce pentru familia mea? Nimic! Păi, numele lor figurează în fiecare scandal din familiile puternice. 

Am văzut acum Raiciu cu familia Antoniei. Habar nu am cine sunt! Mă întreabă toți de ce nu verific ce a făcut Reghe. Nu vreau ca oamenii care mi-au admirat familia, viața, copiii, conduita, să creadă că toată dragostea noastră și fericirea și familia au fost niște minciuni și niște filme regizate’, a explicat impresara.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton