Reghe susține că episodul cu Dan Alexa l-a făcut să divorțeze de Anamaria Prodan: „Niciodată nu m-am gândit că ea mă înșală”

.

Reghe susține că episodul cu Dan Alexa l-a făcut să divorțeze de Anamaria Prodan. Cel puțin asta a spus antrenorul de la Universitatea Craiova la Kanal D, în cadrul emisiunii moderate de Denise Rifai. Acesta a povestit că a încercat să treacă peste acel moment, când impresara l-a lovit în față pe colegul lui de breaslă, dar nu a reușit. Iată ce alte dezvăluiri a făcut!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!


Reghe susține că episodul cu Dan Alexa l-a făcut să divorțeze de Anamaria Prodan. Laurențiu Reghecampf a făcut această mărturisire importantă în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, de la Kanal D. Printre altele, el a fost întrebat și „cine a înșelat primul?’ în relația cu impresara, iar răspunsul antrenorului Universității Craiova a fost, de asemenea, unul surprinzător.

Laurențiu Reghecampf a făcut o serie de mărturirisi surprinzătoare la Kanal D. Printre altele, el a dezvăluit ce l-a determinat, de fapt, să divorțeze de Anamaria Prodan, explicând motivul despărțirii oficiale. Antrenorul și impresara au format un cuplu mai bine de un deceniu, fiind căsătoriți din 2008. Aceștia au împreună un băiat, pe Laurențiu Reghecampf. Jr.


Citește și: Anamaria Prodan îi răspunde lui Reghe după afirmațiile lui privind divorțul:„N-a fost filmat?! M-am chinuit doi ani, ca Iisus, să ascund toate urmele’

Citește și: Anamaria Prodan, atac furibund la adresa lui Reghe:„Am muncit o viață de om să-l ajut să ajungă cineva. Un bărbat adevărat nu…’

Citește și: Lavinia și ispita Florin, sărut pasional la Insula Iubirii. Cum a reacționat Rey:'Să fie fericiți…'

Citește și: Câte kilograme a slăbit Marian Drăgulescu la Survivor:'După, am mâncat extrem de mult'


Reghe susține că episodul cu Dan Alexa l-a făcut să divorțeze de Anamaria Prodan

În timpul emisiunii lui Denise Rifai, Reghe a primit mai multe întrebări. Una dintre ele a fost „ați mai fi divorțat dacă nu exista episodul cu Alexa?’. Astfel, în acest context, antrenorul a detaliat motivul divorțului de Anamaria Prodan și și-a exprimat punctul de vedere.

„Nu, pentru că nu știam și niciodată nu m-a interesat să controlez ce făcea Anamaria. Întotdeauna merg pe premisa ca am încredere în omul de lângă mine, așa cum și cel de lângă mine are încredere. Apar discuții mai ales atunci când ești persoană publică.


Momentul când s-a întâmplat acel episod, eu am avut o discuție cu Anamaria, eu fiind atunci în Dubai cu ambii băieți.

Nu am putut să-i spun lui Bebe. Bineînțeles, Bebe vedea tot ce se întâmplă, pentru că aveam toate canalele românești în living. Și am luat eu acea decizie, am încercat să trec peste acest moment, dar nu am putut. Îmi pare rău că i-am dat ei anumite speranțe, dar cred că cel mai bine era să pun eu capăt atunci’, a susținut Reghe la Kanal D.

„Niciodată nu m-am gândit că Anamaria Prodan mă înșală’


În aceeași ediție, difuzată duminică seară, Reghe a primit și o serie de întrebări roșii, printre care s-a numărat și „cine a înșelat primul?’. Curiozitatea a venit în contextul în care și Anamaria Prodan i-a adus lui o serie de acuzații, în scandalul divorțului.

„E greu de spus. Așa cum am spus mai devreme, niciodată nu m-am gândit că Anamaria Prodan mă înșală. Și nici acum nu pot să spun 100% că m-a înșelat, pentru că eu nu am prins-o.

Doar am văzut acel gest, care nu a părut un gest de ceartă, mi s-a părut clar că este un gest între doi oameni care au ceva unul cu celălalt. Nu am urmărit acest lucru, nu am urmărit persoana de lângă mine’, a declarat Laurențiu Reghecampf.


Când a încetat Reghe să o mai iubească pe Anamaria Prodan

Printre altele, Laurențiu Reghecampf a fost întrebat și când a încetat să o mai iubească pe Anamaria Prodan. Antrenorul a mărturisit că momentul delicat din căsnicia cu impresara ar fi avut loc atunci când el a văzut acel incident dintre ea și Dan Alexa. Spune el, de atunci lucrurile ar fi luat o altă întorsătură.

„Intrăm într-un subiect foarte delicat. Momentul delicat în căsnicia noastră a fost când am văzut acel incident pe care l-a avut ea împreună cu antrenorul de fotbal Alexa, momentul când i-a dat cu pumnul. Am avut o discuție cu Ana și i-am spus că va fi foarte greu să trec peste acest moment. De atunci lucrurile au luat o altă întorsătură.


Am spus acest lucru datorită unui simplu lucru: urăsc când oamenii își folosesc copiii să ajungă la niște lucruri. Nu accept ca niciunul dintre copiii mei, nu am să-i accept niciodată Anei să-mi folsoească copiii pentru a câștiga ceva. Lucrurile trebuie stabilite între omenii maturi, copiii trebuie să stea deoparte, să-și facă școala.

Este un subiect dificil pentru un copil, să-și vadă părinții că se despart. În același timp cred că este foarte important ca eu și fosta soție să ne comportăm ca niște oameni maturi și să nu implicăm copiii’, a mai transmis el.


Ce a declarat Anamaria Prodan despre episodul cu Dan Alexa

Acum ceva timp, și Anamaria Prodan a vorbit despre episodul în care l-a lovit pe Dan Alexa. Vedeta a fost atunci invitată în podcastul lui Codin Maticiuc și a făcut unele declarații neașteptate.


„Îl iubesc pe Dan Alexa cum te iubesc și pe tine și pe Natanticu.(…) Măi voi știți cum a apărut nebunia asta? Anamaria Prodan lucrează de când se știe numai cu bărbați. Și atunci acest gen de oameni zic că sunt c….(…) Eu sunt o fire vulcanică.

Dacă ceva nu îmi convine eu în secunda doi sar la bătaie. Așa am fost dintotdeauna. Și în cercul de prieteni. În viața mea am lovit multă lume. Singurul pe care nu l-am lovit a fost soțul meu’, spunea Anamaria Prodan în podcastul lui Codin Maticiuc, în luna ianuarie.

Tot atunci, Anamaria Prodan susținea că un alt antrenor din fotbal, pe care l-ar fi vrut pe listă, însă căruia nu i-ar fi oferit oportunitatea, ar fi început speculațiile referitoare la ea și la o posibilă relație cu Dan Alexa.

„Familia e singurul meu punct sensibil. Și atunci Reghe zicea că uite ce zice lumea….Eu m-am distrat atunci că nu a fost nici primul nici ultimul despre care s-a zis asta.. Majoritatea mi-au făcut avansuri că sunt frumoasă.(..)

Și ce, eu mă luam cu așa-zisul meu iubit la bătaie în fața jucătorilor, în fața președinților?! Paparazzi erau mereu pe urmele mele să prindă ceva. N-a fost nimic! Și astăzi vorbesc cu Alexa, mi-am cerut scuze(..) Nu bat fete, bat doar bărbați’, mai susținea ea.

Sursă foto: Instagram, Captură video, Arhivă