Reghe, adevărul despre averea lui, după ce Anamaria Prodan a spus că l-a făcut celebru: „Poate și ea a fost ajutată că am fost antrenor de fotbal”

.

Reghe dezvăluit adevărul despre averea lui, după ce Anamaria Prodan a spus că l-a făcut celebru. Antrenorul Universității Craiova a declarat că are multe lucruri scumpe, însă nu i-a plăcut niciodată să discute public despre acest lucru. Fostul fotbalist a făcut o comparație cu încă soția lui, susținând că impresara ar fi total opusul lui la acest capitol. Consideră că declarațiile ei nu reprezintă un gest frumos, pentru că, spune el, au crescut împreună.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!


Reghe dezvăluit adevărul despre averea lui, după ce Anamaria Prodan a spus că l-a făcut celebru. Deși nu îi place să discute public despre acest capitol, antrenorul a recunoscut că deține mai multe lucruri scumpe. Dintre toate, însă, consideră că cel mai scump „lucru’ pentru el sunt băieții lui, Luca, Laurențiu Jr. și mezinul Liam.

În plin scandal de divorț, Anamaria Prodan a făcut mai multe declarații neașteptate despre Laurențiu Reghecampf. La un moment dat, ea susținea că, atunci când s-au cunoscut, nimeni nu ar fi știut despre el. „Dacă nu era Anamaria Prodan, cine vorbea despre Reghecampf?’, spunea ea atunci, insinuând că ea l-ar fi făcut celebru.


Citește și: Laurențiu Reghecampf, despre căsătoria cu Corina Caciuc:„Urmează. Important este să îmi termin divorțul’

Citește și: Laurențiu Reghecampf, deranjat sau nu de trecutul amoros al iubitei lui, Corina Caciuc?:„Nu stau să întreb ce a făcut înainte’

Citește și: Anamaria Prodan, reacție după ce Reghe a dezvăluit motivele divorțului:'Papagalii vorbesc mult, dar nu pot zbura…'

Citește și: Laurențiu Reghecampf a trăit o dramă, după ce fiica lui a murit la doar 1 an:„Eram și foarte tânăr, mi-a fost foarte greu’


Reghe, adevărul despre averea lui, după ce Anamaria Prodan a spus că l-a făcut celebru

Duminică, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai’, Laurențiu Reghecampf a fost întrebat „Cine ar fi fost Laurențiu Reghecampf fără Anamaria Prodan?’. Acesta crede că ar fi fost același om, pentru că, spune el, nu se schimbă. În plus, a susținut că nu și-a dorit niciodată ceea ce și-a dorit impresara, motiv pentru care mereu ar fi avut discuții.


„Eu nu mă schimb. Probabil că aș fi fost același om. Eu nu mi-am dorit niciodată ceea ce și-a dorit Anamaria și întotdeauna am avut discuții acasă pe tema asta. Eu niciodată nu mi-am dorit să fiu pe coperta ziarelor, nu mi-am dorit niciodată să fiu gratuit în ziare. Mi-am dorit întotdeauna să apar pentru lucrurile pe care le-am făcut.

Mi-ați citat câteva declarații, e urât să le spun acum, dar, de foarte multe declarații nu sunt eu cel care le-a dat și s-au întâmplat foarte multe episoade de-a lungul acestor ani unde eu nu am fost de acord cu foarte multe lucruri. Mie nu-mi place să fiu monden, sunt monden prin ceea ce fac, sunt un antrenor de fotbal, un antrenor care probabil că a adus bucuria în sufletele multor fani și cred că eu că de de-ajuns. Nu-mi trebuie mai mult, adică n-aș vrea să apar gratuit cu ceva în ziare’, a declarat Laurențiu Reghecampf în emisiunea lui Denise Rifai.


Reghe, despre Anamaria Prodan: „Am crescut împreună’

Totodată, Laurențiu Reghecampf a susținut că el și Anamaria Prodan au crescut împreună, „pe undeva’. Potrivit spuselor lui, ar fi existat situații în care impresara ar fi fost ajutată de faptul că el e antrenor de fotbal, însă nu vrea să iasă să spună aceste lucruri, pentru că e de părere că nu-i fac cinste.

„Iar la ceea ce spune Ana, e păcat, pentru că amândoi pe undeva am crescut împreună și ea și eu, poate și ea a fost ajutată de faptul că eu am fost antrenor de fotbal și foarte multe uși i-au fost deschise datorită acestui lucru, dar eu niciodată n-am să ies să spun lucrurile astea, pentru că nu-mi fac cinste.


Consider că am fost un cuplu, ar trebui menținem acest lucru pentru copiii sau copilul nostru. Nu schimbă cu nimic faptul că ea este mamă, eu sunt tată, iar aceste lucruri nu fac decât să, din punctul meu vedere, să-i scadă din popularitate, pentru că nu-ți fac cinste’, a continuat el.

Reghe: „Suntem total diferiți’

Întrebat când a conștientizat că își doresc lucruri diferite, Laurențiu Reghecampf a mărturisit că el și Anamaria Prodan au fost așa de la început. A descris-o drept tipul de femeie-imagine, căreia îi place să apară. În schimb, el spune că e complet diferit.


„Referitor la acest lucru, de la început am fost așa. Noi suntem total diferiți la aceste lucruri. Ea este genul de femeie-imagine, să iasă, să apară, eu sunt total diferit.

Eu nu mă bag niciodată în seamă cu cineva dacă nu-l cunosc, niciodată nu deranjez pe cineva, niciodată nu merg la o masă dacă nu sunt invitat, niciodată nu mi-au plăcut lucrurile astea. De multe ori oamenii îmi spun că sunt îngâmfat, încrezut, dar nu, sunt timid și am respect. Îmi știu nivelul și nu pot să mă bag în seamă așa cu oamenii, neinvitat’, a mai afirmat acesta.


De ce nu vorbește Laurențiu Reghecampf despre milioanele lui din conturi

La întrebarea „Câte milioane aveți în conturi?’, Reghe nu a oferit un răspuns concret, pentru că nu-i place să se laude. A recunoscut însă că are multe lucruri scumpe.


„Niciodată nu vorbesc despre acest lucru și niciodată nu am vorbit despre contractele mele. De aia v-am spus că sunt foarte multe lucruri unde eu cu Ana (n.r. – Anamaria Prodan) am fost paraleli. Este prima condiție pe care o pun în momentul în care semnez un contract: sumele sunt confidențiale. Nu cred că este o mândrie să ieși în față să spui „câștig nu știu câte milioane’.

În același timp, cred că îți atragi foarte multă antipatie, iar nu știu de ce ar interesa pe cineva câți bani câștig eu. Ăsta este lucrul pe care l-am urât cel mai mult și am avut discuții foarte aprinse cu ea datorită acestui subiect. Nu mi-a plăcut acest lucru: să spui că ai, să arăți, să faci poze. Niciodată nu am fost de acord cu aceste lucruri.

(…) Am multe lucruri scumpe. Nu pot să stau acum să… Cred eu că cel mai scump lucru pentru mine sunt băieții mei’, a mai transmis antrenorul.

Sursă foto: Instagram, Captură video, Arhivă