Reghe, atacat și de Rebecca, fiica Anamariei Prodan: "Ridiculizezi munca familiei tale, demnitatea, numele bun"

.

Într-un interviu acordat recent în presa internațională, Rebecca Prodan, fiica Anamariei Prodan, l-a atacat și pe Laurențiu Reghecampf, încă soțul mamei ei. Rebecca susține că mama ei a fost dintotdeauna creierul familiei lor, iar Reghe i-a dezamăgit pe toți prin decizia de a-i părăsi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!


Rebecca Dumitrescu Prodan, fiica cea mare a Anamariei Prodan, s-a alăturat, recent, conducerii Academicii Clinceni, în încercarea de a salva echipa de la retrogradare. Tânăra a fost trecută în acte în funcția de conducere a ilfovenilor, urmând ca mama sa să o ajute. Tânăra a fost întrebată, într-un interviu acordat presei internaționale, și de Laurențiu Reghecampf, cel cu care Anamaria se află în plin scandal, după ce a depus actele de divorț.

Tehnicianul și-a refăcut viața alături de Corina Caciuc, care este și însărcinată, deși încă este căsătorit cu impresarul, iar asta a dus la un adevărat război. Rebecca Prodan este, desigur, de partea mamei ei și l-a atacat dur pe Reghe.


Reghe, atacat și de Rebecca, fiica Anamariei Prodan

Rebecca a vorbit și despre un posibil duel între Academica Clinceni și Universitatea Craiova în Liga 1, profitând de ocazie pentru a-l ‘înțepa pe antrenor, punctând că ar putea să nu mai fie în funcție până atunci.

„Pentru mine, domnul Reghecampf este departe de ceea ce ne-am obișnuit. Din ceea ce a construit, ceea ce s-a străduit să facă familia mândră de poziția sa. Faptul că a alunecat într-o altă lume ne întristează pentru că a fost soarele acestei familii.


Mama a fost și rămâne numărul unu. El este creierul acestei familii. În viață, dacă iei decizii stupide, poți suferi. Ne rugăm pentru el să nu se destrame complet.

Citește și: Cum a reacționat fiul Larisei Drăgulescu după ce a aflat că mama lui face videochat:„Nu am mai fi dus-o la fel de bine

Citește și: Cum arată mama și sora Andreei Mantea.Asemănarea dintre ele este izbitoare

Citește și: Julia Chelaru a rupt tăcerea la 4 ani de la divorțul de Bogdan Jianu:„Am plâns ca doi copii


Sperăm că într-o zi va înțelege că familia este cel mai important lucru din lume. Când faci ce a făcut domnul Reghecampf, ridiculizezi munca familiei tale, demnitatea, numele bun.

Când lumea arată cu degetul spre tine din cauza iubitului tău, este greu să ții pasul cu cerințele vieții și ale muncii. Păcat ce a făcut. Vom continua mândri de tot ce am construit împreună cu frații mei.

Vom continua munca familiei mele. O femeie găsită pe parcurs este temporară și duce la distrugerea și distrugerea unei persoane care nu știe cum să păstreze calea cea bună în viață. Ne rugăm să-și revină și să salveze cel puțin jumătate din ceea ce i-a dat mama.


Când vom juca unul împotriva celuilalt? Lasă cel mai bun să câștige. Sper să aibă un loc de muncă până atunci. Îi doresc mult noroc și toate cele bune.’, a spus Rebecca pentru Transfery.info, potrivit realitateasportiva.


Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează în 2022

Anul 2022 nu va fi ușor pentru Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf.

Cei doi vor avea primul termen al divorțului în luna februarie, acolo unde se vor întâlni la tribunal în fața judecătorilor.