Regele Thailandei și-a prezentat concubina oficială la două luni după ce s-a însurat. Ea este pilot de avioane de luptă!

.

La scurt timp după ce s-a însurat cu Suthida, comandanta unității sale de bodyguarzi, Regele Thailandei, Maha Vajiralongkorn, în vârstă de 67 de ani, și-a oficializat legătura cu amanta, Sineenat, mai tânără cu 33 de ani ca el!

Regele Thailandei, Maha Vajiralongkorn (41), a urcat pe tron în 2016, după moartea tatălui său, iar anul acesta, în luna mai, s-a însurat pentru a patra oară – din cele trei căsnicii au provenit șapte copii -, Regina Suthida fiind partenera lui de mai mulți ani. Proaspăta regină a Thailandei, fostă însoțitoare de zbor la Thai Airways, în timp a devenit general și comandatul unității de bodyguarzi a celui care avea să-i devină soț. Recent însă, Regele Thailandei a provocat rumoare pe plan internațional în momentul în care  i-a dat amantei sale statutul de „concubină oficială', în luna iulie, la doar două luni după căsătoria cu Suthida.


Prima concubină oficială din ultimul secol!

Sineenat Wongvajirapakdi, prima femeie care primește rangul de concubină în ultimul secol, este departe de imaginea consacrată a amantei de monarh – tânăra în vârstă de 34 de ani este general-maior, pilot de avioane de luptă, bodyguard și asistentă medicală, poartă haine militare, sare cu parașuta și trage cu arma! Site-ul casei regale thailandeze a publicat fotografiile cu cei doi, însă, în scurt timp, din cauza interesului uriaș suscitat, în scurt timp s-a blocat. În imagini, Sineenat apare alături de Regele Thailandei, dar și în avionul de vânătoare, în uniformă militară, defilând, sau pregătindu-se să sară cu parașuta, așadar nu este de mirare că site-ul oficial al casei regale nu a mai putut fi accesat…


Foto: Northfoto, Instagram