De ce a refuzat Elena Gheorghe să meargă la Survivor și Asia Express: "Nu aș putea să..."

.

Elena Gheorghe a dezvăluit că și ei i s-a propus să meargă în reality show-uri precum Asia Express sau Survivor, dar a refuzat de fiecare dată. Au existat momente când a încântat-o ideea unei astfel de aventuri în care să meargă cu soțul ei, dar a realizat că le-ar fi imposibil să plece de acasă atât de mult timp.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!


Elena Gheorghe are doi copii de 10, respectiv, 4 ani, pe care i-a spus tot timpul pe primul loc în lista priorităților. Cântăreața spune că Nicholas și Amelie sunt la vârsta la care au mare nevoie de ea și nu ar da timpul petrecut cu ei pe nimic. Nici măcar pe o aventură memorabilă gen Asia Express sau Survivor.

„Am primit multe invitații pentru Survivor, dar nu mă văd acolo, pentru că aș lipsi foarte mult de acasă, nu aș putea sta cu copiii. Ca idee, ar fi o experiență, dar deocamdată am zis nu. La un moment dat, am fost sunată insistent pentru Asia Express și chiar mă gândeam cu soțul meu că așa ar mai merge.


Ar fi mai ușor, să fiu cu cineva cunoscut, cu soțul sau soru-mea. Dar aș refuza și acum, avem doi copii care sunt la vârsta la care au nevoie de noi’, a declarat Elena Gheorghe pentru playtech.ro.

De ce a refuzat Elena Gheorghe să meargă la Survivor și Asia Express

Totuși, artista e tentată, ca pe viitor, să se axeze mai mult pe televiziune și nu doar pe concerte.

„Nu am avut până acum vreun proiect TV, dar pe viitor probabil mă voi axa mai mult pe televiziune, fiindcă nu se știe ce se va întâmpla.


Mie îmi place în primul rând să cânt, dar și în televiziune pentru că și acolo te poți exprima cântând. M-aș vedea tot în direcția asta, la o emisiune muzicală’, a mai spus Elena.

Citește și: Cine este mama lui Alessandro Mucea de la SuperStar România. A fost abandonat la 6 luni

Citește și: Anamaria Prodan a ajuns în Top Capital, cu o avere între 40 și 60 milioane de dolari „Am investit în…

Citește și: Alexandra și Codruț de la Puterea Dragostei s-au despărțit din nou:„Am venit acasă și ne-am certat pe…


Ce-și dorește Elena Gheorghe pentru 2022

Cântăreața suferă după pierderea bunicii sale, fiind nevoită să-și anuleze multe evenimente pe care le pregătise.

„Eu pegătisem toată treaba cu promovarea, cu tot, pentru colindul cel nou, dar când bunica mea s-a dus, am amânat peste tot. A murit de AVC, ne-a zdruncinat destul de tare. De Sfântul Nicolae a făcut accidentul vascular, apoi a mai durat zece zile până s-a stins.

Au venit cu salvarea, au constatat și au zis că nu mai au ce să-i facă, sărăcuța, nu mai era de dus la spital. Mai avusese odată, acum i-a fost fatal. Și imunitatea unui om care stă în casă nu mai e aceeași. Ea din ianuarie a stat mai mult în camera ei, pentru că nu se mai putea deplasa, obosea foarte repede. De atunci nu mi-a mai ars de nimic’, a adăugat aceasta.


Altfel, Elena speră ca anul care va veni să fie măcar mai bun decât cel care se va încheia.

„În 2020, a fost șocul ăla mare, după care am avut cu toții așteptări de la 202 1, dar a fost mai rău, horror, au murit foarte mulți oameni. A dispărut o geerație de bunici, fie de COVID, fie din alte cauze medicale, că nu au mai avut tratament. Nu au putut ajunge la spital pentru analize.


Au pierit sate întregi, este incredibil. Dacă ne-ar fi spus cineva ce va urma, am fi zis că nu se poate, dar uite că s-a întâmplat. Sper ca anul 2022 să fie măcar mai bun decât 2021′, a încheiat artista.