Reacții în lanț ale vedetelor la cazul fetiței de la Românii au Talent

.

Lorelai Moșneguțu, fata fără mâini care  a impresionat o țară întregă vinerea trecută la Românii au Talent, a ajuns direct în semifinală după ce  Mihaela Rădulescu a apăsat golden buzz-ul. După această ediție a emisiunii recțiile au fost în lanț cu privire la acest caz.

 


 

Cazul micuței Lorelai a emoționat o întreagă țară după apariția acesteia la Românii au talent. Lorelai a oferit un moment unic în istoria emisiunii după ce aceasta a cântat vocal dar și la pian cu degetele de la picioare.

Lorelai Moșneguțu vine din Târgoviște și are o poveste de viață impresionantă! Alberta Moșneguțu, așa cum apare în acte, s-a născut fără mâini dar și fără femur. Pe lângă aceste necazuri, micuța a fost diagnosticată cu sindromul plurimalformativ.


 

 

Fata de doar 14 ani, „o minune de copil care a atins sufletele’ așa cum declara Mihaela Rădulescu pe facebook, a stârnit reacții în lanț după această ediție a emisiunii.

 

Codin Maticiuc a declanșat o  adevărată campanie pe pagina sa de Facebook, după ce a propus sprijinirea fetei pentru a câștiga emisiunea.

 

Codin nu a fost unicul care a reacționat la acest caz! Marea soprană Angela Gheorghiu dorește să o sprijine pe Lorelai în viitoarea carieră, Andrei Tudor a avut și el o reacție publică, acesta fiind cel care a scris piesa pe care Lorelai a interpretat-o în cadrul emisiunii.


Nici reacția Mihaelei Rădulescu nu s-a lăsat așteptată. Aceasta dorește să facă tot posibilul pentru a o sprijini pe viitor.

 

 

 

 

Dan Negru și-a aminit și el de participarea lui Lorelai la emisiunea Next Star. Cu câțiva ani în urmă Gigi Becali a ajutat-o pe micuță prin cadrul acestei emisiuni, oferindu-i un scaun special cu care să se deplaseze.

 

 

 

 

Bianca  Ion

Foto:  Facebook