Cum a reacționat fiica lui Mădălin Ionescu atunci când a aflat că părinții ei divorțează. Cristina Șișcanu: „Știa exact situația”

.

Din anul 1997 și până în 2011, Mădălin Ionescu a fost căsătorit cu Mihaela Coșerariu. Din relația acestora au rezultat doi copii, Ștefania și Filip, care se află în grija tatălui și a Cristinei Șișcanu. Invitată în emisiunea Danei Săvuică, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!' a făcut câteva dezvăluiri neașteptate despre relația pe care o are cu fiica cea mare a prezentatorului TV, dar și despre modul în care Ștefania a perceput divorțul părinților ei. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!


Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu s-au căsătorit în anul 2011 și formează unul dintre cele mai consolidate cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi cresc împreună fetița pe care o au, dar și cei doi copii ai prezentatorului din căsnicia cu Mihaela Coșerariu. Ștefania, fiica cea mare a lui Mădălin Ionescu, are 25 de ani și este o fire discretă în privința vieții personale, chiar dacă provine dintr-o familie cunoscută. Recent, Cristina Șișcanu a făcut câteva declarații despre fiica cea lui Mădălin Ionescu și despre alegerea acesteia de a rămâne în grija tatălui.


Cum a reacționat fiica lui Mădălin Ionescu și a Mihaelei Coșerariu când a aflat că părinții ei divorțează. Cristina Șișcanu s-a remarcat întotdeauna prin abordarea ei directă și modul rațional de a privi lucrurile. Vedeta a făcut câteva declarații neașteptate despre fiica cea mare a soțului ei, dar și despre modul în care tănâra a perceput divorțul părinților. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!’ spune că Ștefania a înțeles situația de la acea vreme și a ales să rămână cu tatăl ei.


Citește și: „Facem foarte mult sex și doarme…’. Mădălin Ionescu, declarații incendiare despre Cristina Șișcanu, în direct, la emisiunea lui Măruță

Citește și: Cristina Șișcanu a răbufnit după ce Mădălin Ionescu a fost amendat în Italia: „Ce lege absurdă!’

Citește și: Oana Zăvoranu a fost filmată în timp ce spăla parbrizele mașinilor într-o benzinărie. Cum a ajuns în această ipostază


Citește și: De ce au decis Adela Popescu și Radu Vâlcan să nu mai mănânce la restaurante: ‘Ne-a înfuriat și…’

Cum a reacționat fiica lui Mădălin Ionescu atunci când a aflat că părinții ei divorțează

Mădălin Ionescu și Mihaela Coșerariu au divorțat în anul 2010, iar ce doi copii pe care îi au împreună au rămas în grija tatălui lor. Cristina Șișcanu susține că Ștefania, care la acea vreme avea 12-13 ani, și-a exprimat dorința de a rămâne în grija lui Mădălin Ionescu, înțelegând decizia părinților ei de a divorța. În legătură cu divorțul dintre soțul ei și Mihaela Coșerariu, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!’ este de părere că ambii parteneri au greșit în căsnicie.


„Fata cea mare a lui Mădălin, Ștefania, avea 12-13 ani (când părinții au divorțat), era mare, ea a ales să stea cu tatăl ei. Ea a ales să stea cu noi, a fost întrebată, știa de situație, ce s-a întâmplat exact, adică nu era un copil de 3-4 ani, care nu știa exact situația între părinți. Și nu e de blamat nimic, nimeni. La ei s-a terminat, știi cum se spune, când se despart doi oameni, ceva nu a fost bine nici din partea unuia, nici din partea celuilalt, vina cumva se împarte’, a spus Cristina Șișcanu, conform ego.ro, în emisiunea online.


De ce au divorțat Mădălin Ionescu și Mihaela Coșerariu

Mădălin Ionescu și Mihaela Coșerariu au divorțat în urmă cu 13 ani. Prezentatorul TV este cel care a făcut anunțul privind separarea, motivând, la acea vreme, că între ei existau mari divergențe care îi împiedicau să meargă pe același drum.


„Am trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de soţia mea timp de 13 ani şi jumătate. În această clipă, eu şi Mihaela suntem separaţi. Acum două luni, soţia mea s-a mutat împreună cu băieţelul nostru, Filip. Ştefania a rămas cu mine. Totul s-a întâmplat pe baza unui acord de principiu, pe care îl vom respecta în continuare.

În momentul despărţirii, între noi existau mari rezerve de afecţiune. Am considerat însă că acestea trebuie canalizate spre educaţia şi creşterea copiilor. Am iubit-o cu disperare pe Mihaela şi niciodată, în toată perioada aceasta, nu i-am înşelat încrederea. Pur şi simplu, au existat anumite divergenţe legate de cadrul vieţii de familie care ne-au împiedicat să mai continuăm pe acelaşi drum, a dezvăluit Mădălin Ionescu, în anul 2010.

Sursa foto: Facebook