Ce reacție au avut băieții Cristinei Bălan când au aflat că vor avea o soră. Gemenii i-au ales numele fetiței: „Ne-a plăcut foarte mult” / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

Ce reacție au avut băieții Cristinei Bălan când au aflat că vor avea o soră. Răspunsul ni l-a oferit chiar artista în noul număr al revistei VIVA! Totodată, vedeta ne-a dezvăluit și cum i-au ales cei doi fii numele fetiței pe care cântăreața o poartă în pântece. S-a întâmplat natural, de la sine, iar ambii părinți sunt bucuroși de alegerea făcută de cei mici. E vorba despre două prenume!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Tu și Gabi mai aveți acasă doi băieți minunați. Cum le-ai spus gemenilor Toma și Matei că vor avea o surioară? S-au bucurat, cum au reacționat?

Nu mai țin minte momentul exact când le-am spus că în burtică la mami crește un bebe, dar au părut să înțeleagă foarte clar despre ce e vorba. Mai mult, în fiecare zi, de atunci, ei mă pupă pe burtică și i se adresează bebelușului, mă mângâie și mă alintă, parcă sunt mai atenți și mai grijulii. Sau așa mi se pare mie, cine știe? Însă de înțeles sigur au înțeles că în curând va apărea pe lume surioara lor. Mereu o aduc în discuție, îi spun că o iubesc foarte mult. Și sunt sigură că așa va fi și vor deveni foarte apropiați.

cristina-balan-12-1cristina-balan-12-1

Ctiește și: Cum și-a anunțat Cristina Bălan soțul că este însărcinată. L-a făcut să creadă că are COVID:”I-am arătat lui Gabriel că sunt pozitivă” / EXCLUSIV

Citește și: Cristina Bălan e însărcinată și a dezvăluit sexul bebelușului. Primele imagini cu burtica de gravidă:„Vă împărtășesc și vouă bunavestire'

Citește și: Cine este Roxana Crudu de la Chefi la Cuțite.Oxi a fost abandonată în gară, când avea doi ani

Citește și: Ștefan Bănică a participat la o înmormântare, chiar de ziua lui de naștere.Cum a fost surprins artistul

Ce reacție au avut băieții Cristinei Bălan când au aflat că vor avea o soră

Fiica ta va avea nu unul, ci două nume speciale: Nadeea Sofia. Într-un interviu spuneai că alegerea a fost făcută, într-un fel, de băieții tăi. Povestește-ne cum s-a întâmplat!

Fetița noastră și-a primit ambele nume prin intermediul fraților ei. Primul nume, ales de mine și cu acordul total al tatălui, a fost Sofia, pentru că gemenii au avut o perioadă lungă în care preferau un serial de desene animate numit Prințesa Sofia, apoi poveștile lor preferate de culcare, scrise de Leon Magdan, aveau ca personaj principal tot o fetiță numită Sofia.

Numele exotic, Nadeea, este, de fapt, o formă a numelui Andreea. Băieții neputând să pronunțe numele unei prietene de familie, o strigau Nadeea, în loc de Andreea. Lucru care ne-a plăcut foarte mult și am hotărât să fie numele fetiței noastre. Nu am căutat în mod special să fie ceva unicat sau exotic, dar așa s-a întâmplat, de la sine. Plus că mi se pare minunat că numele vine chiar de la frații mai mari.

„Având gemeni, deja știu că fiecare copil este unic'

Dat fiind că sunteți deja părinți, aveți deja experiență în creșterea copiilor. Totuși, aveți ceva emoții la gândul că veți avea o fetiță? Cine crezi că va fi mai pragmatic dintre voi doi și care va lăsa mai mult de la el?

Având gemeni, deja știu că fiecare copil este unic. Chiar și gemenii, mai ales cei bivitelini, cum sunt ai noștri, au personalități proprii. Cu atât mai diferit va fi să creștem o fetiță. Am mai „prospectat pe la prieteni de familie care au mai mulți copii, băieți și fete, și am putut observa că există diferențe notabile între cele două sexe. Clar va fi altceva decât a fost cu băieții. Vorbim despre fundițe și rochițe, la urma urmei.

Chiar mă gândeam că voi fi modelul unei viitoare femei și trebuie să fiu mai atentă cu propria persoană, cu îngrijirea personală, cu felul în care interacționez cu partea masculină. Mă simt un pic mai responsabilă decât atunci când urma să nasc băieți.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE OCTOMBRIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Facebook, Revista VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton