Reacția lui Victor Slav, atunci când este întrebat despre Bianca Drăgușanu. Gentleman până la capăt

.

Au trăit una dintre cele mai tumultoase povești de dragoste din showbiz-ul românesc și, cu toate acestea, nu și-au aruncat niciodată cuvinte amare. De fiecare dată când i s-a cerut să vorbească despre Bianca, Victor Slav s-a abținut de la declarații belicoase. 

Reacția lui Victor Slav, atunci când este întrebat despre Bianca Drăgușanu, duce de fiecare dată către calitățile ei de mamă și le ocolește pe acelea de parteneră.


„Victor face notă discordantă printre bărbaţii prezentului. Mulţi dintre aşa-zişii domni nu se feresc să vorbească urât despre fostele iubite sau soţii. Le denigrează în fel şi chip. De la Victor nu o să auzi însă niciodată vreun cuvânt urât despre Bianca. Spune că este o femeie cu multe calităţi şi o mamă responsabilă. Evită să discute despre relaţiile fostei lui soţii, iar dacă cineva insistă pe subiectul acesta, spune că viaţa amoroasă a Biancăi nu este treaba lui’, a spus o sursă din anturajul lui Victor, pentru Wowbiz.


Dragostea nu-i prea surâde

Celebra blondă s-a despărțit pentru a doua oară de Victor Slav pe când nimeni nu se aștepta. Au urmat relații pasagere, dar foarte intense cu alți bărbați deja celebri sau care au devenit cunoscuți grație ei. Însă, în ciuda faptului că își dorește cu ardoare iubirea, Bianca nu prea are parte de ea.

Ultima despărțire prin care a trecut a avut loc chiar acum, de Sărbători, când o ceartă cu iubitul ei Alex Bodi a pus capăt unei relații de numai câteva luni. Și, pentru că un ghinion nu vine singur niciodată, imediat după despărțirea de Bodi, Bianca a ajuns la spital cu fetița ei și a lui Victor, grav bolnavă.