Reacția lui Traian Ogâgău, primarul din Sângeorz-Băi, după ce a fost filmat în timp își umilește fiica dezbrăcată, pusă să stea în genunchi

 Dumba Gabriela
.

Un alt caz șocant a apărut în spațiul public: Traian Ogâgău, primarul din Sângeorz-Băi, a fost filmat în timp își umilește fiica dezbrăcată, pusă să stea în genunchi. Reacția bărbatului de 44 de ani este cel puțin surprinzătoare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Imaginile greu de privit au fost blurate din motive lesne de înțeles, dar cu toate astea se poate observa cum bărbatul și-a obligat fiica să stea dezbrăcată, în genunchi, și cu mâinile deasupra capului. Fetița este pusă să repete mai multe propoziții pe care tatăl ei i le spune.

„Nu mai sunt obraznică și nu mai supăr pe mama și pe tata”, „O să fac exerciții și o să învăț”, „Ce-am făcut astăzi a fost ieșit din comun” sau „Sunt cea mai obraznică fată din hotelul ăsta”, sunt câteva dintre propozițiile pe care bărbatul o pune pe fetiță să le repete.

Primarul nu a fost impresionat nici de lacrimile și suspinele fiicei sale, continuând să îi repete ce trebuie să spună ca o formă de pedeapsă.

119218000_2769525690034774_828006769246624298_n119218000_2769525690034774_828006769246624298_n

Reacția primarului

După ce a fost contactat de reporterii Antena 3 cu privire la imaginile îngrozitoare, primarul din Sângeorz-Băi a postat un mesaj pe Facebook prin care a reamintit tuturor cât de mult își iubește fiica.

„La mulți ani îi spun aproape în fiecare zi. Copiii sunt totul în viața mea, în viața noastră și suntem responsabili de educația pe care le-o dăm.

Îi iubim când ne fac bucurii dar și când mai greșesc, însă NIMENI, dar NIMENI nu se poate băga în viața nimănui să ne spună cum să îi creștem, cum să îi educăm sau cum să îi mustrăm atunci când greșesc. Un an nou școlar plin de realizări îți doresc iubirea mea și vouă tuturor copiilor, iar părinților sănătate și răbdare!”, se arată în postarea de pe Facebook a primarului, care a publicat, totodată, o serie de fotografii cu familia lui.

Probleme mai vechi cu legea

Potrivit presei locale, Traian Ogâgău este cunoscut pentru comportamentul său excentric: în aprilie, a vorbit, în direct, la TV despre avionul care pulverizează „jinars peste oraș.

În noiembrie 2016, Traian Ogâgău s-a ales cu un dosar penal după ce a refuzat să i se pună fiola, în timp ce afla la volan. Incidentul s-a petrecut în noaptea de 26 spre 27 noiembrie 2016, când, în urma unei acțiuni de control în trafic, Traian Ogâgău a fost oprit de polițiști chiar în orașul în care este primar.

Acesta a refuzat să fie testat cu alcooltestul şi a fost sancţionat contravenţional pentru mai multe nereguli, printre care faptul că nu purta centură. De asemenea, s-a ales cu dosar penal pentru refuzul recoltării de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei. Ogâgău a primit o amendă contravențională și i s-a întocmit dosar penal pentru că a refuzat să i se pună fiola, plecând cu mașina de la fața locului.

În iulie 2020, primarul a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare, dar și 80 de ore de muncă în folosul comunității, în propria primărie. Sentința nu este definitivă, primarul având drept de apel în termen de zile.

foto: Facebook Traian Ogâgău

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton