Reacția lui Meghan Markle după ce a aflat că tatăl ei a dat publicității scrisoarea trimisă de ea

.

Recent, Thomas Markle, tatăl Ducesei de Sussex, a fost promotorul unui nou scandal. Acesta a dat publicității pe care i-a scris-o Meghan Markle după nunta cu Prințul Harry, rănindu-și din nou fiica. Iată cum a reacționat ducesa!


Meghan Markle e supărată că tatăl ei vorbește mai mult cu presa decât cu ea

Anul trecut, în luna august, la patru luni de la nunta sa, Meghan Markle i-a scris tatălui ei o scrisoare, în care îi spunea că i-a rupt inima într-un milion de bucăți, deoarece a dat interviuri false, a fabricat povești și l-a atacat pe Prințul Harry. În scrisoarea de cinci pagini, scrisă de mână, Meghan i se adresează lui Thomas Markle cu tăticule și îl acuză pe acesta că i-a cauzat „o durere nejustificată’ și că s-a lăsat manipulat de presă.


„Nu-ți dai seama câtă durere provoci’

„Tăticule, cu inima întristată îți scriu aceste rânduri, pentru că nu înțeleg de ce ai ales acest drum și nu-ți dai seama câtă durere provoci. Acțiunile tale mi-au zdrobit inima într-un milion de bucăți – nu numai pentru că ai provocat o durere care nu era necesară, ci pentru că ai ales să nu spui adevărul și te-ai lăsat manipulat, lucru pe care nu-l pot înțelege’, i-a scris Meghan tatălui ei… Iar acesta este doar un fragment din scrisoarea pe care Meghan i-ar fi trimis-o lui Thomas Markle, scrisoare în care îi reproșează tatălui ei faptul că a vândut-o presei și în care îl roagă să înceteze…


Ducii de Sussex au fost atacați în mod constant, prin intermediul unor declarații false, de tatăl lui Meghan Markle!

Aparent, Meghan  nu a fost deloc surprinsă de faptul că Thomas Markle a dat publicității scrisoarea pe care fiica sa i-a trimis-o la ceva timp după nunta cu Prințul Harry, eveniment de la care tatăl ei a fost principalul absent. În ciuda acțiunilor sale de anul trecut, care convergeau cumva în direcția asta, Meghan s-a simțit rănită de alegerea tatălui ei de a da publicității mesajul ei personal, a povestit o sursă pentru Us Weekly. Acesta a susținut că „Meghan a sperat din tot sufletul ca Thomas să nu dea publicității scrisoarea. I se pare extrem de dureros faptul că cineva care este sânge din sângele ei continuă să profite de pe urma sa'. Din nefericire pentru  Ducesa de Sussex, lucrurile nu se vor sfârși aici… Recent, tatăl lui Meghan Markle a amenințat că va da publicității scrisoarea integral!

Foto: Hepta, Instagram