Reacția lui George Buhnici când a fost numit de vloggerul Zoso „dolofan”: „Nu m-am luat niciodată de corpul cuiva”

.

Reacția lui George Buhnici când a fost numit de un alt vlogger „dolofan'.  În urmă cu aproximativ o lună, vloggerul Zoso ar fi făcut un comentariu referitor la greutatea lui George Buhnici. Atunci, bărbatul îi transmitea celui care l-a jignit că nu va răspunde la „body shaming' și că nu a caracterizat niciodată o persoană după înfățișarea fizică.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


O lună mai târziu, George Buhnici se află în mijlocul unui scandal mediatic, după ce a jignit femeile care au vergeturi. Vloggerul a afirmat că el merge la plajă să vadă piele și preferă ca acea piele să nu aibă vergeturi, declarații care au inflamat opinia publică. În apărarea sa, Buhnici a susținut că afirmațiile respective făceau referire la faptul că obezitatea este o problemă de sănătate publică. Mai mult decât, acesta a comentat și remarca făcută la adresa soției sale, respectiv că arată ca o minoră, susținând că a fost doar un compliment. Pus în situația în care a fost criticat pentru aspectul fizic, George Buhnici a susținut că nu tolerează acest comportament.


Se pare că vloggerul Zoso i-ar fi atribuit un apelativ referitor la gerutatea acestuia. Iată reacția lui George Buhnici când a fost numit de un alt vlogger „dolofan’!

Citește și: Derapajele familiei Buhnici. Cum au ironizat, în trecut, războiul din Ucraina și femeile cu forme:'Această balenă rusească…'

Citește și: Capatos, revoltat că Buhnici dă vina pe emisiunea lui în loc să-și ceară scuze:'N-ai fost doar un fraier care a scăpat niște vorbe'


Citește și: Bianca Drăgușanu își conduce singură afacerile:'Am zile când mănânc în mașină'

Citește și: Monica Tatoiu, mesaj acid pentru George Buhnici, după ce a jignit femeile cu vergeturi:„Dacă eram soția lui, îi dădeam una după ceafă’

Reacția lui George Buhnici când a fost numit de un alt vlogger „dolofan’

În replică, Buhnici l-a acuzat pe cel care l-a jignit de body shaming. Totodată, acesta a amintit momentele când elevii erau răutăcioși cu colegii lor mai corpolenți. La acel moment, bărbatul a susținut că nu a făcut niciodată comentarii despre corpul cuiva.


„Buhnici şi Cadar se înţeleg bine pentru că sunt dolofani amândoi. Nu m-am luat niciodată de corpul cuiva, de felul cum arată şi nu voi răspunde la body shaming decât cu această promisiune: voi face tot ce este moral şi legal pentrru pentru a te face să înţelegi că nu ai nicio autoritate şi niciun drept să faci aşa ceva încă o dată. Eşti un bărbat de peste 40 de ani, nu un copil care îi face dolofani pe alţii’, adăuga Buhnici.

„Aș vrea ca pielea aia să n-aibă vergeturi’


Luni, George Buhnici și-a dat cu părerea despre aspectul fizic al tinerelor care nu au grijă de corpul lor şi care se afişează în costum de baie ‘cu celulită şi vergeturi. Acesta se afla la festivalul Neversea, alături de soția sa. Se pare că atitudinea acestuia cu privire la „body shaming’ s-a schimbat radicat în decurs de o lună.

„Venim la mare ca să vedem piele, aș vrea ca pielea aia să n-aibă vergeturi. Deci, dacă ați investi în săliță cât investiți în tatuaje, cred că am fi toți mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală. Pentru că de ce? Dacă vrei să vii la mare, îmi arăți piele și sigur vrei să ne împrietenim, ar trebui să mă convingi și cu altceva decât cu decolteul’, a declarat acesta, la Antena Stars.


Ce spune Buhnici în apărarea sa

În legătură cu afirmațiile de mai sus, George Buhnici a susținut că nu a făcut nimic altceva decât să expună realitatea.

„O persoană obeză nu alege să fie obeză, dar e treaba noastră ca societate să încurajăm, să motivăm și să punem presiune pentru ca o problemă de sănătate publică să nu devină noua normalitate.


Da, am spus că fetele ar trebui să mai treacă pe la sală. Am spus-o pe un ton sarcastic, cu ironie, pentru un show de TV și a deranjat. Dar e adevărat’, a spus vloggerul.

Sursă foto: Facebook & Captură video