Reacția lui Albert de la Survivor când și-a văzut tatăl bolnav, după patru luni: "E tot ce-mi trebuie"

.

Albert Oprea de la Survivor este plecat de patru luni de acasă și revederea cu familia sa, de Paște, a fost extrem de emoționantă. Albert a izbucnit în lacrimi când și-a văzut tatăl bolnav și spune că sănătatea lui este tot ce își dorește.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

De Paste, Faimoșii și Războinicii de la Survivor s-au bucurat de o masă tradițională cu sarmale, ouă roșii, cozonac și pască. Ca o surpriză din partea producătorilor show-ului de la Kanal D, concurenții au primit mesaje video de la cele mai dragi persoane din viața lor.


Albert Oprea a fost unul dintre cei mai emoționați concurenți de la Survivor. Războinicul și-a văzut familia pentru prima oară în patru luni, de când a intrat în competiția Survivor România. Tatăl său, alături de mama lui și alți doi verișori, i-au transmis să fie puternic și să lupte până la capăt.


Dragul meu Albert, să știi că noi familia
și prietenii tăi, te iubim și te susținem. Să dai dovadă de mult curaj
că până acum și să fii puternic’,
i-a spus tatăl său.

„Fii la fel de puternic că și până acum și nu renunta. Sunt cea mai mare susținătoare a ta’, i-a transmis și mama acestuia.  „Suntem mândri de tine, demonstrează tuturor că ești supraviețuitor’, a spus vărul lui Albert Oprea.

„Mi-e foarte dor de tine, îmi doresc tare mult să vii acasă câștigător. Chiar dacă îmi e dor de tine, nu vreau să te întorci repede. Rămâi acolo și demonstrează că ești cel mai bun supraviețuitor’, i-a transmis verișoara lui.


Citește și: Mihai Neșu mănâncă singur, la 10 ani de la accidentul care l-a paralizat. Video

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă soția lui Adrian Văncică.Celentano din Las Fierbinți are o familie superbă

Citește și: Ce se întâmplă cu fetele de la Survivor în perioada delicată a lunii

Cum a reacționat Albert de la Survivor la revederea familiei


Albert Oprea a izbucnit în plans când și-a văzut părinții pentru prima oară în patru luni de zile. Războinicul se bucură că tatăl său, care nu era într-o stare bună de sănătate la plecarea sa în Dominicană, se simte bine.

„Ce bine arată tată, e sănătos. E tot ce-mi trebuie. Tată și cu mama și verii mei. Eu nu am avut o soră, dar ea e Mihaela și el e Florin, iar ea a fost ca sora mea de mic copil. Mi-ați păstrat și tabloul meu…’, a spus Albert Oprea plângând.


Prin ce coșmar a trecut Albert Oprea de la Survivor România la vârsta de 17 ani

Albert Oprea a vorbit, într-un interviu acordat Click.ro, înainte de plecarea sa în Dominicană, despre cel mai dificil moment din viața sa, atunci când și-a pierdut la un interval scurt de timp doi unchi la care ținea enorm.


Războinicul a mărturisit că pierderea lor a fost traumatizantă pentru el.

„Am avut două momente foarte grele. În ianuarie 2014 a murit fratele mai mic al mamei cu care mă înțelegeam foarte bine, aveam o relație foarte strânsă, eram apropiați și la o lună a murit și fratele tatălui meu, cu care mă înțelegeam la fel de bine. A fost un moment foarte greu pentru mine atunci, într-o lună au murit două persoane foarte dragi.

Aveam 17 ani și m-a afectat foarte tare moartea celor doi. Mai am un frate de tată.


Am copilărit în București, lângă parcul Carol. Acolo am făcut sport de mic, mi-a plăcut mișcarea. Un unchi mi-a arătat o casetă cu Bruce Lee, a fost că un trigger pentru mine și la 6 ani m-am apucat de arte marțiale’, a povestit Războinicul.