Răzvan Simion a plâns la „iUmor”, după momentul de roast al fiicei sale, Ianca: „Întotdeauna m-ai sprijinit în tot ceea ce mi-am dorit”

.

Răzvan Simion a plâns la „iUmor', după momentul de roast al fiicei sale, Ianca. În ediția de duminică a emisiunii, prezentatorul matinalului de la Antena 1 va ocupa scaunul juratului-surpriză. Acesta a susținut că s-a lăsat destul de ușor convins, mai ales că și-a dorit acest rol de mai mult timp. Iată ce îi așteaptă pe telespectatori în această ediție!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!


În ediția de duminică a emisiunii „iUmor’, Răzvan Simion va ocupa scaunul celui de-al patrulea jurat. Așa cum s-a întâmplat și cu ceilalți invitați surpriză, prezentatorul va avea parte de momente de „roast’ din partea persoanelor la care se aștepată mai puțin. Ianca, fiica acestuia, va urca pe scenă și va avea un moment acid, dar și emoționant pentru tatăl său. În cele din urmă, Răzvan Simion izbucnește în lacrimi, lucru pe care îș face și Costel Bojog.

Răzvan Simion a plâns la „iUmor’, după momentul de roast al fiicei sale, Ianca. Cei doi au o relație extrem de apropiată, lucru pe care prezentatorul l-a menționat în mai multe rânduri. Recent, Ianca a ajuns la vârsta majoratului, iar tatăl acesteia i-a dedicat câteva rânduri emoționante.


Citește și: Fiica lui Răzvan Simion a împlinit 18 ani. Ce mesaj i-a transmis iubita prezentatorului TV:'Te iubește mama Dali'

Citește și: Cum arată acum fosta soție a lui Răzvan Simion.Schimbare totală de look, la 7 ani de la divorț

Citește și: Cât costă casa natală a lui Arsenie Boca.Gigi Becali nu o mai cumpără

Citește și: Bianca Brad, despre clipa în care și-a ținut fetița moartă în brațe:'Reacția mea pe moment a fost că nu vreau, de groază că…'

Răzvan Simion a plâns la „iUmor’, după momentul de roast al fiicei sale, Ianca


Aflat pe scaunul juraților, Răzvan Simion rămâne surprins când își vede fiica pe scenă. Ianca a pregătit glume acide la adresa tatălui său, însă momentul devine unul intens și emoționant, iar prezentatorul izbucnește în lacrimi.

„Întotdeauna m-ai sprijinit în tot ceea ce mi-am dorit… în ceea ce ți-ai dorit tu să fac! Tata vrea neapărat să fac stomatologie. Nu înțelege că îmi e frică de freza aia mai tare decât le e frică producătorilor de freza lui. (..)


Devin sentimentală, pentru că am luat de la tine emoția. Sunt emotivă ca un poet, sunt emotivă ca poetul Răzvan, tatăl meu! O să întrebe lumea ce poezii scrii tu. Nu știu, dar mi-ai spus că ai scris o poezie pentru momentul în care împlinesc 18 ani. Încă o aștept’, a spus Ianca Simion în cadrul emisiunii.


Răzvan Simion: „Mi-am dorit foarte tare rolul ăsta’

Prezentatorul matinalului de la Antena 1 a susținut că își dorește de ceva vreme să fie al patrulea jurat de la iUmor. În spirit de glumă, acesta a explicat și motivele care stau în spatele acestei dorințe mai vechi.

„Mi-am dorit foarte tare rolul ăsta (n.r.: de jurat) nu pentru remunerație, ci pentru că se stă jos. Știi foarte bine, noi ca ăştilalţi doi – Badea și Șerban –, stăm în picioare la X Factor! Și tot timpul, am vrut să stau în locul domnului Bănică, în locul doamnei Delia, a mărturisit prezentatorul matinalului de la Antena 1.


Despre prezența lui Răzvan Simion la masa juraților, Cheloo a susținut: „Ne știm de foarte mult timp, am colaborat acum 10 ani lumină la X Factor. E un om care are destul de multe cuvinte, încât să ne eclipseze… experiență de televiziune, caracter imperfect, deci, este binevenit la iUmor!.

Sursa foto: Captură Video