Răzvan Simion a făcut un anunț neașteptat în direct, la TV: „Vreau să mă opresc o perioadă”

 Ifrim Georgiana
.

Răzvan Simion este unul dintre cei mai cunoscuți oameni de televiziune de la noi din țară, iar de 15 ani este moderator al matinalului „Neatza cu Răzvan și Dani'. În ultima perioadă, s-a tot zvonit că prezentatorul TV ar intenționa să rupă contractul cu Antena 1, căci are alte planuri cu privire la viitorul său profesional. În ediția de vineri dimineață a emisiunii, Răzvan Simion a făcut un anunț surprinzător, iar pentru câteva clipe, telespectatorii au crezut că este vorba despre o posibilă demisie. Iată ce s-a întâmplat!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

De 15 ani, Răzvan Simion este moderator al emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani', difuzată pe Antena 1. Prezentatorul TV și Dani Oțil au făcut o echipă pe cinste din anul 2008 și sunt prieteni dincolo de platoul de filmare. În ediția difuzată în această dimineață, Răzvan Simion a făcut un anunț care le-a dat de gândit celor de acasă. Deși mulți au fost tentați să creadă că prezentatorul Tv își anunță demisia de la Antena 1, situația a stat cu totul diferit.

razv-10razv-10

În mai multe rânduri, Răzvan Simion a recunoscut că profesia pe care o are este solicitantă și că resimte din plin oboseală acumulată de-a lungul anilor. Declarațiile prezentatorului TV i-a făcut e unii să creadă că acesta intenționează să renunțe la televiziune și să înceapă un nou capitol pe plan profesional, după un contract de 15 ani cu Antena 1.

Citește și: De ce lipsește Răzvan Simion de la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1: „Cu cât trec anii…”

Citește și: Dani Oțil a dormit pe pat improvizat în garsoniera lui Răzvan Simion, când lucra la radio: „Noi am fost săraci'

Citește și: Claudia Pătrășcanu nu mai are voie să rostească numele Biancăi Drăgușanu. Decizia definitivă a Instanței în procesul de defăimare

Citește și: Cum arată inelul de logodnă primit de Gina Pistol de la Smiley: 'Este făcut special pentru ea. Ceva de nivel mondial…'

Răzvan Simion a făcut un anunț neașteptat în direct, la TV

Răzvan Simion și-a început anunțul cu o mină serioasă, dezvăluind că are nevoie de o pauză, ceea ce i-a făcut pe telespectatori să se gândească că prezentorul ar renunța la televiziune. În cele din urmă, colegul lui Dani Oțil a spus că este vorba despre o pauză de la rețelele de socializare, căci petrece prea multe ore pe Tik Tok.

„Vreau să mă opresc o perioadă, vreau să fac un detox, că duminică am terminat Tik-Tok-ul de două ori. Am așa o panică când trec de jumătate de Tik-Tok, că nu mai știu să scriu, și mă duc la cărți', a spus Răzvan Simion în timpul emisiunii sale.

Răzvan Simion, după 15 ani la Antena 1: „Simți că obosești'

După 15 ani în care a prezentat emisiunea de la Antena 1, Răzvan Simion a recunoscut că resimte din plin oboseala și că îi lipsește energia de altădată. Anterior, prezentatorul TV a lucrat în radio și prezenta o emisiune matinală alături de Dani Oțil.

„Sunt patru ore pe zi live, cinci zile pe săptămâna, echipa Neatza este șase din șapte, adică 24 de ore dintr-o săptămână. Îmbătrânești. Sunt totuși 15 ani de Neatza, plus trei ani în partea cealaltă, 18 ani, iată, vârsta ei, de când fac doar TV.

Am avut ani de radio foarte mulți înainte, trezit de dimineață, mult păr alb și un ficat care se reface. (…) Problema la noi nu e numărul de ani, ci cât frecvența anilor de când ești pe post, iar la un moment dat, în special prin decembrie, simți că obosești. Nu mai ai energia aia (…)', a spus Răzvan Simion pentru Click.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton