Razvan Fodor si Adela Popescu - Vacanta exotica in Thailanda

 Revista VIVA
.

Razvan Fodor si iubita lui, Irina, au avut parte de o vacanta exotica si plina de peripetii in Thailanda, ei fiind insotiti de doi prieteni, dar si de Adela Popescu si iubitul ei, Marius Kalmar.

In Thailanda, prima oprire a fost Nana Street din Bangkok, una dintre cele mai animate strazi din lume: Acolo se intampla aproape orice: lumea gateste pe strada totul, de la caracatite la lacuste si greieri, tot acolo se vind laolalta ceasuri, ochelari de soare, etc. Ademeniti de niste localnici am gustat lacustele si greierii prajiti, i-am cumparat, i-am tarat prin sos. Erau crocanti, aveau un gust prafos care aducea a peste si nu a fost nimic scarbos, asa cum ne asteptam.', povesteste Razvan.

Adela Popescu, Razvan Fodor, Irina, Marius Kalmar,prieteni

La scurt timp dupa sosirea in Thailanda Razvan, Irina si prietenii lor s-au intalnit cu Adela Popescu si iubitul ei, Marius si au petrecut restul vacantei impreuna.

Razvan Fodor, Irina

Seara de Craciun Adela, Marius Kalmar, Razvan si Irina au mers, alaturi de prieteni, intr-o locatie de 5 stele- restaurantul Sirocco din Bangkok : Cu totii am ramas fara cuvinte cand am intrat in restaurant pentru ca privelistea era de-a dreptul senzationala. Vedeai intreg Bangkok-ul, iar localul era de o eleganta desavirsita. La final, dupa ce toata lumea a plecat, am ramas noi, ultimii, si ne-am apucat sa cantam colinde romanesti spre deliciul ospatarilor care nu vroiau sa mai plece acasa', spune razind Adela.

Adela Popescu, Marius Kalmar

Vacanta exotica a Adelei Popescu si a lui Razvan Fodor a continuat cu bai in lapte de nuca de cocos si scufundari in largul marii. „Am inchiriat o barca si am vizitat Chicken Island, Bamboo Island, Hong Island si Ko Phi Phi ( insula unde s-a tras filmul „Plaja”), doar cateva dintre minunile pe care le-am vazut in Thailanda.', a adaugat Adela.

Razvan Fodor, Irina

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton