Răzvan Fodor revine la Antena 1 cu emisiunea Alpha Kids. Când începe show-ul: „Am așteptat foarte tare”

.

Răzvan Fodor revine la Antena 1 cu emisiunea Alpha Kids. Răzvan Fodor revine faţă în faţă cu puştii generaţiei Alpha într-un nou sezon al emisiunii Alpha Kids de pe Antena 1. Despre noul sezon Alpha Kids, Răzvan Fodor spune că aștepta cu nerăbdare întâlnirea cu puștii geniali pentru că este o reală încântare să descoperi astfel de copii.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!


Răzvan Fodor revine la Antena 1 cu emisiunea Alpha Kids. Despre ce va discuta Fodor cu copii din generaţia Alpha, născuţi după 2010, în emisiunea Alpha Kids de la Antena 1? Viitorul, banii, iubirea, Dumnezeu sau frica sunt câteva dintre temele celor doisprezece episoade ale show-ului.

Răzvan Fodor revine la Antena 1 cu emisiunea Alpha Kids


Răzvan Fodor revine la Antena 1 cu emisiunea Alpha Kids. La finalul fiecărui episod, telespectatorii Antena 1 vor putea urmări câteva momente surprinse cu o cameră ascunsă, care îi va arătă pe cei mici în diferite ipostaze amuzante şi le va testa reacţiile.

În fiecare săptămână se nasc 2,5 milioane de copii din generația Alpha, considerată generația care va schimba radical lumea în care trăim.

Când începe show-ul Alpha Kids

Răzvan Fodor va aborda diverse teme cu copiii, care fac parte din această generație, iar provocarea lor este să își spună părerile despre subiecte complexe, ce nu fac încă parte din universul lor.


Noul sezon Alpha Kids începe mâine, 18 iunie, de la ora 9:00, pe Antena 1 şi Antena Play. Emisiunea va fi difuzată săptămânal, în fiecare sâmbătă dimineaţă.

Citește și: Alexandru Lulescu, îngrijorat pentru nașul Alexandru Arșinel, bolnav de COVID-19:’Sper să treacă peste’

Citește și: Cum o pregătește Oana Roman pe fiica sa, Isabela, pentru despărțirea de Marius Elisei:„Trebuie să am niște discuții cu ea


Citește și: Cine e bărbatul pe care Alina Sorescu se bazează la greu, în plin divorț de Alexandru Ciucu:„Mă ajută și mă…

Răzvan Fodor, primele declarații despre emisiunea Alpha Kids de la Antena 1

„Fiecare generație are un nume, în cazul meu, născut în 1975, fac parte din generația Y. Copiii născuți după 2010 sunt generația Alpha și se spune că ei fac parte din generația care va schimba lumea, așa că am fost curioși să aflăm dacă ce spun statisticile este adevărat.


Am așteptat foarte tare să înceapă filmările pentru noul sezon al proiectului, pentru a avea din nou ocazia să cunosc copii geniali, curioși, deștepți și bine-crescuți. 

Am avut aceeași uimire și plăcere ca în primul sezon să îi descopăr, atât pe ei, cât și pe părinții lor. Dacă aceasta este următoarea generație, suntem salvați! Este o plăcere să întâlnești asemenea copii!’, a declarat prezentatorul show-ului, Răzvan Fodor.