Răzvan Fodor, mesaj surprinzător după plecarea Irinei la America Express: "Sunt singur de aproape o lună. M-am hotărât să..."

.

Răzvan Fodor a postat un mesaj surprinzător pe rețelele de socializare la o lună de la plecarea Irinei la America Express. Soția lui prezintă și acest sezon al show-ului de la Antena 1, care se filmează în Mexic, și chiar dacă este încântat pentru reușitele sale profesionale, Răzvan Fodor recunoaște că este foarte greu singur.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!


Răzvan Fodor, mesaj surprinzător după plecarea Irinei la America Express. După 12 ani de căsnicie, a realizat și Răzvan Fodor cât de important este rolul soției sale în casă și cât de greu îi este să de descurce singur acum, când Irina este plecată în Mexic, cu emisiunea America Express, de la Antena 1.

Răzvan Fodor, mesaj surprinzător după plecarea Irinei la America Express


Răzvan Fodor și-a dat seama că ceea ce fac soțiile zi de zi e de apreciat, lui fiindu-i extrem de greu să se descurce cu tot ceea ce are de făcut.

El a postat un mesaj pe contul de socializare, în care recunoaște că de data asta nu vrea să se mai vaite, așa cum a făcut-o când Irina a plecat anul trecut, la „Asia Express’

„Sunt singur de aproape o lună, de când a plecat Irina, am mai zis-o și anul trecut, mă rog, anul trecut am zis-o mult mai des, anul ăsta m-am hotărât să nu mă mai vait, dar (n.r. – aplauze) asta este pentru neveste.


E greu, copil, spălat, mâncat, călcat, noroc că eu nu mă calc, cumpărături, facturi, e greu, câine, să le dea Dumnezeu sănătate, să fie sănătoase să aibă grijă de noi, ăștia agarici.

Mă rog, eu sunt agarici, voi poate sunteți tari de tot și puteți să faceți. Mie mi-e greu, ce să zic’, a spus Răzvan Fodor pe Instagram.

Citește și: Ilie Năstase, primele declarații după împăcarea cu Ioana Năstase: „Am dovedit că mă pot schimba


Citește și: Iulia Sălăgean, reacție acidă după ce Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat: „Când ai conversații care le pot ruina viața…’

Citește și: Oana Zăvoranu a împlinit 49 de ani. Ce mesaj emoționant i-a transmis soțul ei, Alex Ashraf: „Anul acesta, vom face…

Ce o enervează cel mai tare pe Irina Fodor la soțul ei, Răzvan

Irina Fodor avea 19 ani când l-a cunoscut pe viitorul ei soț, actorul Răzvan Fodor. Acum mai bine de un deceniu, cei doi s-au văzut, pentru prima dată, pe platourile de filmare de la Buftea. Irina Fodor era încă studentă la Jurnalism, în Capitală, și a primit un rol pentru o figurație specială într-o peliculă.


Secretul pentru o căsnicie îndelungată constă în iubirea unuia față de celălalt, combinată cu toleranță. Există totuși un lucru care nu-i face deloc plăcere fostei jurnaliste când vine vorba despre soțul ei, Răzvan.

„Nu văd asta neapărat ca pe un compromis. El adoarme aproape în fiecare seară pe canapeaua din living. Și mă rog de foarte mult timp de el să nu mai stea acolo, să mergem în dormitor și să dormim acolo. Asta e chestia care te enerva cel mai tare la Răzvan…


Că nu puteam și noi să dormim în dormitorul nostru mare și frumos, unde și acolo avem televizor. Mă chinui cu treaba asta de multă vreme. Așa că am făcut acest compromis, cum îi zici, și rămân și eu lângă el.


Și, până la urmă, am ajuns să dormim ca în gară, amândoi pe canapea. Decât să dorm singură în dormitor am preferat să dormim amândoi pe canapea. Dar nu mă las, în fiecare seară mă culc bombănind lângă el, a recunoscut Irina Fodor