Ce mesaj a primit Răzvan Fodor de la Irina, aflată la America Express, când a împlinit 47 de ani: "Aș lua povestea noastră..."

.

Răzvan Fodor a împlinit astăzi 47 de ani, iar soția lui, Irina, aflată acum la America Express, i-a trimis un mesaj emoționant. De la mii de kilometri distanță, Irina Fodor i-a făcut o super declarație de dragoste lui Răzvan, cuvinte pe care își dorește să le audă orice bărbat.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!


Irina și Răzvan Fodor trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 12 ani, iar din rodul iubirii lor s-a născut o fetiță de-a dreptul minunată. Formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz, relația lor fiind scutită până acum de scandaluri publice, împăcări, despărțiri și reproșuri.

Răzvan Fodor, declarație de dragoste de la Irina, de ziua lui


Irina Fodor se află la filmările competiției America Express, însă prezentatoarea TV i-a pregătit un mesaj pe măsură soțului ei, în ziua în care a împlinit 47 de ani.

„Aș lua povestea noastră de la capăt de mii de ori. Te iubesc de TOT, puștiule!
Să-mi fii întotdeauna fericit! La mulți ani!!!
„, a scris Irina Fodor pe Instagram.

Cum a început povestea de dragoste dintre Irina și Răzvan Fodor

Irina și Răzvan Fodor s-au cunoscut pe platourile de filmare, acolo unde prezentatoarea TV l-a lăsat fără cuvinte pe soțul său.


Faptul că am căutat-o pe Irina, dar nu pe ea, căutam o parteneră de viață. Am căutat timp de 4 ani de zile într-un București al anilor 2000. Am cunoscută pe Irina când filmam în Buftea un serial și ea făcea figurație specială, era la Jurnalism, iar pentru a-și strânge un bănuț, făcea figurație specială.

Când am văzut-o mi-a căzut capul, eu fascinat de brunete, îmi plac brunetele. Am terminat ziua de filmare, am bălit, dar bălit decent așa.


Și m-am dus la ea și i-am spus: „vezi că durează până vă duce mașina specială acasă după ce se termină filmările, daca vrei te duc eu.' Ea mi-a zis: „nu'. Am zis ok și am plecat. Povestea este foarte lungă, ideea e că ne-am reîntâlnit după multe luni și eu eram ușor curios, simțeam că vrea să mă păcălească cu ceva pentru că la prima noastră întâlnire și-a lăsat o geantă lângă masă și am văzut în geantă o carte.

Citește și: Cu ce se ocupă și unde locuiește Rita Mureșan, acum:„Am primit o diplomă de…


Citește și: Cum arată Rita Mureșan, la 48 de ani, și cum și-a petrecut ziua de naștere.A trăit o dramă de ziua ei, în trecut

Citește și: Nepoata lui Culiță Sterp a ajuns la spital, în Tenerife:Starea ei e gravă

Ne-am mai întâlnit de două ori, dar nu a existat niciun pupic, nimic, voiam doar să o ascult. Într-un final am luat-o în gașca mea de prieteni, am niște prieteni cu glume dubioase și am văzut că duce la un umor sub orice critică.

I-am zis că plec în vacanță în India și am întrebat-o dacă vine cu mine. Și a venit cu mine și a făcut toată vacanța aia la picior timp de o lună de zile cu mine. Am zis, asta este nevasta mea! Ne-am întors și s-a mutat la mine', a spus Răzvan Fodor despre începutul relație cu Irina.


Răzvan Fodor suferă enorm acum, că Irina este la America Express

Despărțirea de soțul, dar și de fiica ei nu a fost deloc ușoară, asta după ce Irina Fodor a plecat pentru filmările competiției America Express.

Îndrăgita prezentatoare TV a mărturisit că a fost destul de greu să se despartă de familia ei, mai ales că nu a putut fi alături de micuța ei atunci când a terminat ciclul primar de învățământ.

„Am primit poza asta de acasă și mă tot uit la ea cu gura căscată. Fetița noastră a crescut, a terminat clasa a patra și e aproape la fel de înaltă că doamna învățătoare.


S-a despărțit de o bucată din copilărie și întinde aripile, ușor, spre adolescență. Nu am fost acolo că să o văd, iar asta mă întristează, însă avem planuri mari pentru când mă voi întoarce acasă.


Până atunci, am mare noroc că mă hrănește @razvan_fodor cu poze și filmulețe. Felicitări celor care au mai încheiat un ciclu școlar și multă baftă celor care se pregătesc de examene! Vine vacanța mare!!!’, a fost mesajul Irinei Fodor.

Și Răzvan declara recent că îi este foarte greu fără soția lui, mai ales că trebuie să se ocupe de toate de unul singur, de la îngrijirea fetiței lor și până la gătit și curat în casă.