Răzvan Botezatu și iubitul lui s-au despărțit: „Sunt singur. Îl caut pe...”

 Ifrim Georgiana
.

Răzvan Botezatu și iubitul lui s-au despărțit. În urmă cu puțin timp, fostul prezentator a anunțat că a rupt relația partenerul lui. Cei doi s-au separat în luna decembrie, deși, nu demult, Răzvan Botezatu susținea că și-a găsit sufletul pereche și că este pregătit să se căsătorească. Ei bine, relația celor doi s-a terminat de aproximativ o lună, iar fostul concurent de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!' a făcut primele declarații despre despărțire!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Răzvan Botezatu și iubitul lui au avut o relație care a durat doi ani. În luna noiembrie, fostul prezentator de la Antena Stars declara că este pregătit să facă pasul cel mare și că așteaptă ca partenerul lui să-i pună inell de logodnă pe deget. Tot atunci, acesta visa să se stabilească la casa lui, mărturisind că și-a găsit sufletul pereche. Răzvan Botezatu susținea că iubitul lui este mai mare decât el cu 10 ani și deține o afacere prosperă. De aproximativ o lună, cei doi parteneri și-au spus „adio', iar fostul prezentator a făcut câteva declarații pe marginea subiectului.

razv-9razv-9

Răzvan Botezatu și iubitul lui s-au despărțit. În urmă cu câteva luni, fostul concurent de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!' mărturisea că trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața lui, căci își împarte viața alături de un băiat de nota „1000', cu care rezonează din toate punctele de vedere. Deși vorbeau despre căsătorie, cei doi au decis să pună punct relației și să meargă pe drumuri separate.

Citește și: Răzvan Botezatu vrea să se căsătorească: „Sper ca iubitul meu să îmi dea inelul'

Citește și: Răzvan Botezatu are un nou iubit. Sunt împreună de doi ani: „Are bani, plecăm în vacanțe. Petrecem foarte mult timp împreună'

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă Irina, soția lui Cosmin Seleși. Cei doi au lucrat împreună la Antena 1

Citește și: Ce relație există în prezent între Romanița Iovan și Irinel Columbeanu: „Mi-a cerut ajutorul și…”

Răzvan Botezatu și iubitul lui s-au despărțit

Fostul prezentator de la Antena Stars și iubitul lui s-au despărțit în luna decembrie. Vedeta TV a refuzat să ofere prea multe detalii despre separare și motivele care au condus la această decizie, susținând că, în această perioadă, își dedică tot timpul afacerii sale, un magazin online de haine second hand. În luna noiembrie, acesta susținea că își dorește să se căsătorească, având în vedere că relația cu fostul lui partener împlinise doi ani.

„M-am despărțit de iubit, din luna decembrie sunt singur. Îl caut pe ăla cu bani mulți și cu zile puține, momentan mă descurc din magazinul cu haine second hand', a spus Răzvan Botezatu, potrivit playtech.ro.

„Am foarte multe comenzi, merge bine'

Proaspăt ieșit din relație, Răzvan Botezatu își dedică tot timpul afacerii cu haine. Acesta a mărturisit că vânzările merg bine și urmează să deschidă și un magazin fizic.

„Aveam site-ul deja făcut, de acum trei ani, și comercializam tricouri personalizate. Și cum aveam toate contractele făcute și tot sistemul pus la punct, trebuia doar să mai pun ceva să vând. M-am gândit la afacerea asta, cu haine second hand, care merge foarte bine. Aduc hainele din America, nu le dau deloc scump, nu vreau să stau cu ele în magazin. La mine toate hainele sunt aerisite, parfumate, aranjate, abia aștept să definitivez actele ca să îi dau drumul și unui magazin fizic.

Înainte livram și în străinătate, acum, nu, pentru că e foarte scump curierul. Le vând foarte bine în țară, am foarte multe comenzi, merge bine, vă aștept să ne vizitați magazinul online, ne găsiți și pe Facebook', a adăugat acesta, potrivit sursei citate.

Cine este iubitul fostului prezentator TV

Răzvan Botezatu nu s-a afișat niciodata că fostul lui iubit. În luna noiembrie, acesta susținea că bărbatul este mai discret și nu folosește rețelele de socializare. Între cei doi, există o diferență de zece ani, însă acest lucru nu a fost un obstacol în calea poveștii lor de dragoste.

Potrivit spuselor fostului prezentator TV, bărbatul cu care forma un cuplu are o situație financiară bună și este patronul unei afaceri de succes. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu doi ani și împărtășeau pasiunea pentru călătorii.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton