Răzvan Simion a renunțat la fumat de un an: „M-am chinuit să fumez și m-am chinuit să mă las”

.

Răzvan Simion a renunțat la fumat de un an. La începutul anului 2022, prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani' anunța că a decis să renunțe definitv la acest viciu. La acea vreme, acesta spunea că își dorește o schimbare majoră în viața lui, conștient fiind că își pune sănătatea în pericol. Acum, Răzvan Simion a vorbit despre momentul când s-a apucat de fumat, mărturisind că a resimțit o oarecare presiune socială în acea perioadă a vieții lui. Iată ce sfat le-a dat acesta tinerilor!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!


Răzvan Simion a renunțat la fumat de un an. De-a lungul timpului, acesta a avut mai multe tentative de a se debarasa de acest viciu, mai ales că unul dintre prietenii săi a avut grave probleme de sănătate din cauza fumatului. Recent, în matinalul de la Antena 1, s-a discutat despre proiectul de lege adoptat de Senat, prin care li se interzice minorilor să fumeze în spații publice. Cu această ocazie, Răzvan Simion a împărtășit propria experiență legată de fumat și le-a oferit un sfat tinerilor din România.


Răzvan Simion a renunțat la fumat de un an. În urmă cu un an, prezentatorul TV  motiva decizia de a renunțat la acest viciu prin faptul că își dorește să petreacă mai mult timp pentru el și, de asemenea, să aibă un ten mai luminos. Acum, acesta susține că nu i-a plăcut niciodată acest obicei, însă ar fi fost un mod de a se integra în anumite grupuri.


Citește și: Cum a renunțat Răzvan Simion la fumat: „Frica m-a făcut să…'

Citește și: Răzvan Simion, declarație de dragoste pentru Daliana Răducan: „Bineînțeles că te iubesc'

Citește și: Delia a împlinit 41 de ani. Cum își sărbătorește ziua de naștere: „Când este vorba de mine, mă răsfăț’

Citește și: Cristina Cioran exclude împăcarea cu Alex Dobrescu: ‘M-am gândit să-i mai dau o șansă, dar a picat testul’

Răzvan Simion a renunțat la fumat de un an


Prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani’ spune că s-a apucat de fumat din cauza presiunii sociale. Răzvan Simion i-a îndemnat pe tineri să nu se apuce de acest viciu pentru a se integra într-un grup social, căci s-ar putea confrunta cu mari probleme mai târziu în viață.

„Având un an și o lună de când am renunțat definitiv, îmi pare, la fumat, pot să ajung să vorbesc despre adicțiile astea. Și despre cât de greu mi-a fost să mă apuc de fumat, că nu mi-a plăcut de nicio culoare. Ca mine au fost foarte mulți, cei care s-au apucat de fumat doar pentru a accede într-un grup, într-o gașcă, într-un cerc în care asta era, pe vremea aceea, obligatoriu, ca astăzi. Nu uitați acest aspect. Deci m-am chinuit să fumez și m-am chinuit apoi, foarte mult timp, să mă și las’, a dezvăluit Răzvan Simion la Neatza.


„Am renunțat pentru a-mi face mai mult timp pentru mine’

La începutul anului 2022, Răzvan Simion anunța în matinalul pe care îl prezintă că a decis să se lase de fumat, motivând că își dorește să aibă un ten mai frumos și mai mult timp pentru activitățile care îi fac cu adevărat plăcere. A trecut deja un an de când prezentatorul TV a renunțat la acest viciu și este mulțumit de modul în care i s-a schimbat viața.


„Am renunțat la fumat la începutul acestui an. Am renunțat pentru a-mi face mai mult timp pentru mine, dar și pentru a avea un ten mai frumos’, a spus acesta.

Sursa foto: Facebook