Răsturnare de situaţie în familia Obama! Toată lumea credea că divortează, dar Michelle spulberă zvonurile / Fotografia și mesajul care spun tot!

 Dumba Gabriela
.

În august 2019, toată planeta primea cu uimire vestea că Michelle şi Barack Obama divorţează, chiar dacă fostul cuplu prezindeţial nu a oferit nici o declaraţie pe marginea acestui subiect. Iată că, la două luni de la izbucnirea acestui zvon, asistăm la o răsturnare de situaţie în ceea ce priveşte familia Obama. Michelle şi Barack au sărbătorit 27 de ani de căsnicie, cu îmbrăţişări şi declaraţii de dragoste.

Barack şi Michelle Obama aniversează 27 de ani de căsnicieBarack şi Michelle Obama aniversează 27 de ani de căsnicie

Din mesajele pe care şi le-au dedicat repriproc ieri, cu ocazia celei de-a 27-a aniversări de la căsătorie, pare că nu este nici urmă de divorţ în familia Obama.

Fostul preşedinte al SUA Barack Obama i-a dedicat soţiei sale, Michelle Obama, un mesaj de dragoste pe Twitter şi a postat o fotografie în care el şi soţia lui apar îmbrăţişaţi, privind împreună apusul.

Barack Obama a citat un vers din cântecul formaţiei The Beatles, „Getting Better', scriind: „Aşa cum spune The Beatles: Este din ce în ce mai bine tot timpul. Mulţumesc, iubito, pentru 27 de ani uimitori!'.

La rândul său, fosta primă doamnă a avut un răspuns emoţionant şi a publicat o fotografie cu ei îmbrăţişaţi şi privind o plajă.

Ea a scris pe Twitter: „Acum 27 de ani, acest băiat mi-a promis o viaţă plină de aventuri. Cred că a oferit-o. Închin pentru următorul noastru capitol (…), simţind în continuare magia care ne-a unit în toţi acei ani din urmă. La mulţi ani, Barack!'.

Zvonurile despre divorţ sunt mai vechi

La începutul lui august, mai multe publicații străine au scris că fosta primă doamnă a SUA ar fi indignată că soţul ei nu şi-ar fi respectat promisiunea de a o lăsa pe ea la conducere. Acestea ar fi principalele motive pentru care cei doi soţi ar fi decis să plece fiecare pe drumuri separate.

Potrivit tabloidelor de peste Ocean, fostul preşedinte al SUA ar fi decis să petreacă din ce în ce mai puţin timp în companiei soţiei şi a celor două fiice ale sale: Malia, de 21 de ani, şi Sasha, de 18 ani, preferând să călătorească în jurul lumii din motive profesionale şi lăsând educaţia tinerelor în grija exclusivă a mamei lor.

Nu este prima oară când se speculează asupra unei posibile crize într-unul dintre cele mai îndrăgite cupluri americane. Zvonuri alimentate şi de comentariile lui Michelle Obama, potrivit căreia căsnicia este grea şi că, în momentul în care cariera soţului a început să urce, au trecut printr-o uşoară criză şi au fost nevoiţi să facă terapie de cuplu, citează Agerpres.

La aceste zvonuri s-au adăugat şi afirmaţiile unor reviste şi ziare americane care asigurau că ce doi soţi dorm în camere separate, că nu mai există relaţii între ei şi că Barack ar fi de părere că Michelle este o persoană rece, egoistă şi distantă.

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton