Răsturnare de situație în cazul decesului lui Răzvan Ciobanu. Care este, de fapt, ora la care a murit designerul

 Dumba Gabriela
.

Au trecut două săptămâni de la decesul lui Răzvan Ciobanu și încă nu s-au găsit răspunsuri pentru toate întrebarile legate de dispariția tragică a creatorului de modă. Încă planează multe speculații legate de felul în care a murit Ciobanu, dar mai ales de ora la care s-a stins designerul, în tragicul accident de mașină petrecut în a doua zi de Paște.

Răzvan CiobanuRăzvan Ciobanu

Polițiștii și procurorii din Constanța au făcut multe investigații. În urma anchetei, s-a descoperit și când a murit Răzvan Ciobanu. Potrivit Observator, moartea creatorului s-a produs în intervalul 20.00 – 22.30, mult mai devreme decât se bănuia.

Polițiștii au ajuns la aceasă concluzie după ce au analizat telefonul mobil al designerului și rețelele de telefonie din zonă.

Deși Răzvan Ciobanu a murit pe 28 aprilie, în intervalul 20.00 – 22.30, primul apel la Poliție despre accidentul de la Săcele a fost făcut abia la ora 04.00.

'Este foarte grav. Se dărâmă absolut tot', a comentat Mara Bănică, invitată în studioul Acces Direct. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton