Răsturnare de situație: Aurelian Preda nu ar fi murit de cancer. Medicul său de la Viena a făcut dezvăluiri cutremurătoare

 Dumba Gabriela
.

Aurelian Preda a murit în toamna lui 2016, la doar 46 de ani. Oficial, se știe că artistul de muzică populară s-a stins din cauza cancerului cu care a luptat mulți ani, însă medicul de la Viena care l-a îngrijit în ultimele luni de viață ar fi spus familiei că alta ar fi cauza morții lui Aurelian Preda și anume o eroare medicală.

Aurelian Preda și fiica lui, Anamaria, alături de Nicușord IordanAurelian Preda și fiica lui, Anamaria, alături de Nicușord Iordan

Potrivit lui George, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Aurelian Preda și confidentul artistului, în ultimele clipe de viață, a povestit într-o emisiune de televiziune ce a declarat familiei medicul din Viena al cântărețului de muzică populară.

'Cu o zi înainte el nu a putut să mânănce mult, a mâncat doar o supă de usturoi. Doar atât a putut să mănânce. Am mers prin oraș să-i cumpere Anameriei diverse cadouri. Am mers la acea pensiune și ne-a zis că nu mai poate să iasă în oraș cu noi, că simte că trebuie să stea în pat, că trebuie să meargă și la clinică.

A doua zi urma să mergem la clinică, doar că între timp, în acea seară, ne-a sunat profesorul-doctor și a zis: veniți de urgență la clinică pentru că prietenul vostru este în comă! A fost luat de Salvare de la pensiune, nici măcar nu era transportabil, era pe aparate. La pesniune i s-a făcut rău, bănuiesc că s-a târât până la recepție, noi nu am fost acolo când l-a luat Salvarea.

Era cu o zi înainte să meargă la biopsie, noi am fost șocați pentru că a fost pe picioare, conștient, noi am vorbit.

A doua zi ne-am dus la clinică, era conștient, foarte normal la cap, puteai să vorbești cu el, doar că avea o vorbire foarte îngreunată. Totul s-a întâmplat în câteva ore. Avea un stent, dar nu la inimă ci la pancreas. El a avut pancreatită. Acel stent a fost montat aici, la noi, în România. Nu vreau să dau vina pe nimeni – stentul a fost din plastic dar trebuia să fie din metal. Ne-a explicat profesorul de acolo, a vorbit cu familia Anei și eu am fost acolo, de față. Ne-a zis că probabil dacă acest stent era din metal ar fi trăit mulți ani', a povestit George la o emisiune de televiziune.

Atunci când a aflat că septicemie, Aurelian Preda ar fi realizat că nu mai are mult de trăit și și-a scris testamentul. Prietenul său, Nicușor Iordan, spune că a fost martor la momentul în care artistul a solicitat prezența unui notar pentru a pune la punct testamentul.

'Aurelian mi-a zis: 'M-au nenorocit cei de la București. Am făcut septicemie'. Evident, atunci m-am cutremurat pentru că știu și eu ce înseamnă lucrul ăsta. Eu, să-l îmbărbătez, zic: 'stai liniștit, peste câte ai trecut tu… treci și peste asta'. Și el atunci a dat din cap și a spus ceva de genul că până aici a fost. Mai mult decât atât, am chemat și un notar să facă testamentul', a povestit Nicușor Iordan în documentarul 'Testament' difuzat la Etno TV. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton