Răspunsul emoţionant al Cristinei Ţopescu la întrebarea „Ce-ai face dacă ai mai avea doar o zi de trăit?”

 Dumba Gabriela
.

Găsită fără suflare pe 12 ianuarie 2020, în propria locuinţă, după aproximativ două săptămâni de când a murit, Cristina Ţopescu şi-a trăit ultimele clipe de viaţă în discreţie totală, înconjurată de animalele pe care le iubea atât de mult. Jurnalista în vârstă de 59 de ani a spus tot timpul că preferă să fie singură, decât înconjurată de oameni răi. În ultimii ani, Cristina îşi dedicase timpul şi energia cauzelor umanitare şi salvării animalelor.

646×404-1-4646×404-1-4

Întrebată, în cadrul unui interviu publicat, în iulie 2011, de Revista Tango, ce ar face dacă ar mai avea de trăit doar o singură zi, Cristina Ţopescu a răspuns: „Aş salva o viaţă! Mi-ar da iluzia că nu am trăit degeaba până în ultima clipa, aş muri mai liniştită…'.

Jurnalista a iubit foarte mult animalele şi s-a implicat, de-a lungul anilor, în multe cazuri de salvare a animalelor, dona bani către asociaţii de animale şi a adoptat mulţi câini, singurii de altfel care i-au fost alături în ultimele clipe din viaţă.

De altfel, ultima grijă a Cristinei înainte de a părăsi această lume era legată de salvarea unor animale şi ultimul său mesaj trimis, pe 28 decembrie, a fost către proprietarul unei asociaţii de protecţie a animalelor pentru că îţi dorea foarte mult să salveze câţiva câini din calea hingherilor.

'Nu mai știu ce să fac, sunt terminată! Ăsta (n.n. – patronul adăpostului de câini) a dispărut, de tine nu mai dau și ce văd pe net despre nenorocit mă îngrozește și îmi activează instinctual criminal! Te rog din suflet, sună-mă, să mă liniștesc puțin că simt că-mi pierd mințile când nu pot salva un câine, știu că mă înțelegi' – este mesajul trimis de Cristina Ţopescu pe Whatsapp unuia dintre prietenii ei buni, Marius Chircă, fondatorul Asociaţiei pentru protecţia animalelor Kola Kariola.

„Ieri am făcut atac de panică, am reușit să mă pun pe picioare, să fac emisiunea. Azi dimineață am făcut din nou, mi-a trecut, acum iar m-a luat. Mi se încleștează maxilarele și nu pot să respir și nici nu sunt genul să chem salvarea. Nici nu vreau să chem, n-am cum, că cu atâția căței (n.n. – la ea acasă), cine dracu intră aici?! Sper să-mi revin, dar asta (n.n. – patronul unui adăpost de câini) mă omoară cu zile. Deci ăsta e un nenorocit pur și simplu!

Îți dai seama că a terminat cu cei de la DSV (n.n. – Direcția Sanitar Veterinară), dacă e adevărat. Și nu-mi dă nici măcar un mesaj. Nu știu ce se întâmplă cu Fetița (n.n. – unul dintre câinii ei) și mie îmi e acum rău, dar când îmi revin, îl ia mama dracului. Dacă ăsta își imaginează că eu sunt genul care doar plâng și mă resemnez, se înșală. Crede-mă! Dar nu știu ce să mai fac acum. Te rog din suflet, când termini treaba, dă-mi un semn. Merci! Merci, din suflet!', s-a mai plâns Cristina amicului ei, în ultimele sale clipe din viaţă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton