Rareș Prisăcariu a câștigat Românii au Talent 2023: „Sunt mic, dar înțeleg ce zici. Avem clădiri mai mari, dar suflete mai mici”

 Miniosu Alexandra
.

Rareș Prisăcariu a câștigat Românii au Talent 2023. Așteptarea a luat sfârșit pentru telespectatorii PRO TV! Astăzi, 12 mai 2023, a avut loc finala Românii au Talent. Odată cu această etapă, fanii emisiunii au aflat cine a câștigat. X e marele câștigător și s-a întors acasă mai bogat cu 120.000 de euro, aceasta fiind valoarea premiului pus la bătaie de show-ul de talente.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Rareș Prisăcariu a câștigat Românii au Talent 2023. Podiumul a fost completat de Olya și Valera, care s-a clasat pe locul al doilea, și de Oleg Spînu, care a ocupat locul al treilea. Românii au Talent se numără printre cele mai apreciate și urmărite show-uri de talente din România. Astăzi, 12 mai 2023, emoțiile au fost mai mari ca oricând, atât pentru telespectatori, cât și pentru cei 11 finaliști. Fanii emisiunii au aflat, în direct, că X a câștigat competiția. Așadar, după o luptă acerbă între concurenți, X a pus mâna pe marele premiu, în valoare de 120.000 de euro.

finalisti-romanii-au-talent-1-2finalisti-romanii-au-talent-1-2

Rareș Prisăcariu a câștigat Românii au Talent 2023. La fel ca în fiecare an, și în sezonul 13 Românii au Talent s-au înscris sute de oameni talentați. Doar unii au reușit însă să treacă de preselecții și de cele două semifinale, ca mai apoi să ajungă în finală. În total, 11 finaliști s-au luptat pentru marele premiu, însă doar unul a ieșit câștigător.

Citește și: Ce lege a schimbat Andreea Marin pentru persoanele cu dizabilități: „Lumea e mai echilibrată, asta este lecția”

Citește și: „Doar o femeie poate iubi până ce inima îi este sfâșiată'. Shakira, discurs referitor la relația cu Pique, la premiile Billboard 2023

Citește și: Ce afaceri are Adrian Țuțu, primul câștigător Românii au Talent: „Intenționez să fiu producător muzical' / Artistul este într-o relație

Citește și: Cu ce se ocupă acum Emanuel Ion, tânărul nevăzător din finala Românii au Talent: „Eram cel mai negativist om”

Rareș Prisăcariu a câștigat Românii au Talent 2023

„Mai multă medicină, dar mai puțină sănătate.

Am cucerit spațiul cosmic, dar nu și pe cel interior

Am făcut lucruri mai mari, dar nu și mai bune

Am curățat aerul, dar am poluat solul

Dumnezeu mi-a luat mâna și am stat tăcuți un timp, apoi am întrebat

Ca părinte, care ar fi lecțiile de viață pe care ai vrea să le înțeleagă copiii tăi?

Să înțeleagă că durează câteva secunde să deschidă răni, că un om bogat nu este cel care are cel mai mult, ci cel care are nevoie de cel mai puțin

Doamne, ce ai vrea ca oamenii să știe?

Să știe faptul că sunt aici, pentru totdeauna', a recitat Rareș Prisacariu, în finala Românii au Talent. Aceste versuri l-au făcut câștigătorul emisiunii și i-au adus premiul de 120.000 de euro.

Anul acesta, „bătălia' din finală s-a dat între 11 concurenți. E vorba despre Albert Gugulan (pianist), Bianca Avram (dansatoare), trupa Monique Family (dansatori), Oleg Spînu (interpret folclor), Rareș Prisacariu (actor), Taheira Sașa, Olya și Valera (dansatori), Sandip Brahamin (dansator), Sara Piliego (dansatoare), Eduard Dragu Sălăgean (pianist) și Carina Veghiu (solistă).

Dintre cei 11 concurenți, doar unul a reușit să câștige premiul de 120.000 de euro, iar acela este X. După aflarea verdictului, câștigătorul Românii au Talent 2023 a făcut și primele declarații, bucuria citindu-i-se pe chip.

Cine a câștigat premiul de originalitate la Românii au Talent 2023

Finala Românii au Talent 2023 a mai avut o miză importantă, premiul pentru originalitate. La această categorie au participat Sandip Brahamin, Denisia Sănduleac, Bianca Avram și Oleg Spînu.

Anul acesta, la Românii au Talent 2023, câștigătorul premiului de originalitate este Y. Premiul i-a adus și o sumă frumușică de bani, mai exact 10.000 de euro.

Sursă foto: Arhivă VIVA, Captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton