Rapperul Țeastă s-a sinucis! Sora lui a dezvăluit motivul: "Nu am știut să-i alin durerile"

.

Aseară, Adda anunța că prietenul ei, rapperul Țeastă a murit, dar nu a dezvăluit în ce circumstanțe. Astăzi au apărut detalii despre moartea artistului Andrei Ionescu, la doar 35 de ani. Potrivit familiei artistului, Țeastă a decis să-și încheie misiunea pe Pământ și s-a sinucis, iar sora lui a dezvăluit motivele din spatele acestui gest.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!


Andrei Ionescu, rapperul cunoscut sub numele de scenă ‘Țeastă’, s-a spânzurat în apartamentul în care locuia cu chirie. Autopsia a indicat faptul că sinuciderea a avut loc în noaptea de duminică spre luni.

Potrivit surorii acestuia, Daniela Yaren Vasilescu, care locuiește la Londra, vestea morții i-a fost transmisă de o rudă mai îndepărtată.


Un verișor l-a tot căutat în ultima vreme și fiindcă acesta nu răspundea a cerut ajutorul proprietarului apartamentului. Acesta l-a descoperit spânzurat în casă’, a declarat Daniela Yaren Vasilescu pentru impact.ro.

Proprietarul apartamentului a fost cel care miercuri a descoperit corpul neînsuflețit al fostului său chiriaș și care a alertat și autoritățile, nu doar rudele celui decedat.

‘Totul a plecat de la îngrijorarea vărului meu, care a constatat că Andrei nu mai dă niciun semn de viață. Autoritățile nu ne-au dat voie să-l vedem când trupul său mai era încă în apartament’, a adăugat sora lui Țeastă.


Ea spune că timpul foarte scurs de la aflarea veștii până la înmormântarea celui care și-a luat viața nu i-a permis să ajungă în România. ‘Fratele meu a fost înmormântat în dimineața zilei de vineri, la Plopeni!’, a precizat Daniela Yaren Vasilescu.

Citește și: Cristina Ciobănașu, adevăruri nespuse la 4 luni de la despărțirea de Vlad Gherman:„Merg la psiholog, plângeam ori de câte ori…/ EXCLUSIV


Citește și: Aida Parascan, câștigătoarea MasterChef, a pierdut sarcina:„Inima îngerașului a încetat să mai bată

Citește și: Ce spune Claudia Pătrășcanu despre întâlnirea cu Gabi Bădălău, de la mall:„I-am lansat această propunere

Țeastă era în depresie

Sora lui Țeastă a declarat că fratele ei era în depresie, acesta fiind probabil cauza care l-a determinat să-și ia viața.

‘Noi suntem frați buni doar după tata. Or, tata, din păcate, l-a abandonat demult! După moartea mamei sale, la care a ținut foarte mult, totul s-a acutizat. Nu a avut o viață OK!’, ne-a mărturisit sora sa.


Ea a mai precizat și că Andrei a suferit mult și din cauza faptului că nu a avut de la cine să primească un sfat bun în viață: ‘A suferit tot timpul că nu a avut un tată alături. Visul său a fost acela de a scrie muzică și de a-și pune toată durerea în versuri. Din păcate, toată suferința asta a lui a atins o limită!’.


Daniela Yaren Vasilescu mai spune că Andrei Ionescu ‘Țeastă’ a încercat să se sinucidă și cu ajutorul unor pastile de tip Xanax, folosite în tratarea depresiei, descoperite la autopsie, dar a sfârșit prin a se spânzura.

‘Din păcate, oamenii când aud că ești în depresie au tendința de a râde de durerile tale. Cei mai mulți dintre noi nu realizăm că depresia te poate aduce în pragul morții’, a conchis sora celui dispărut.

‘Regret că nu am fost o soră mai bună și nu am știut să-i alin durerile. Sper din tot sufletul să fie mai fericit acum!’, a adăugat ruda sa cea mai apropiată.