Ramona Păun și Cosmin Mihăiță se pregătesc de nuntă. Unde vor petrece luna de miere: „Într-o destinație exotică”

.

Ramona Păun și Cosmin Mihăiță au reluat pregătirile de nuntă. În urmă cu doi ani, cei doi logodnici au fost nevoiți să-și anuleze nunta, din cauza restricțiilor epidemiologice în vigoare. Recent, prezentatoarea știrilor de la Pro TV a anunțat că a reluat pregătirile pentru fericitul eveniment și a spus unde își dorește să petreacă luna de miere. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!


Ramona Păun și Cosmin Mihăiță formează un cuplu de mai bine de 10 ani. Prezentatoarea știrilor de la Pro TV a fost cerută în căsătorie de nepotul lui George Mihăiță în urmă cu trei ani. În anul 2020, cei doi erau pregătiți să-și unească destinele, însă pandemia i-a constrâns să anuleze evenimentul, care ar fi trebuit să aibă loc în Belgia. Acum, frumoasa prezentatoare TV și logodnicul ei au reluat planurile de nuntă și au stabilit unde vor petrece luna de miere.

Ramona Păun și Cosmin Mihăită au reluat pregătirile de nuntă. Pentru că cererea în căsătorie a avut loc Bruges, cei doi logodnici și-au dorit ca oficializarea relației să se desfășoare tot în Belgia. În vara anului trecut, aceștia s-au lovit de refuzul autorităților și nu au reușit să-și ducă planurile la bun sfârșit.


Citește și: Ramona Păun, prezentatoarea știrilor din sport de la Pro TV, se pregătește de nuntă: „Logodnicul meu este principala sursă de fericire. Abia așteptăm să devenim părinți' / INTERVIU

Citește și: Prezentatoarea Pro Tv Ramona Păun a fost cerută de nevastă! Bărbatul care i-a furat inima e rudă cu un mare actor

Citește și: ‘Nu mai poți fi numit bărbat’. Oana Roman, mesaj dur după ce Marius Elisei a spus că nu merita să o facă mamă și mireasă

Citește și: Ultimele cuvinte pe care Minel Păpăroiu i le-a spus Marcelei Fota, înainte să moară: „Am plecat de mână amândoi și m-am întors singură’


Ramona Păun și Cosmin Mihăită au reluat pregătirile de nuntă

Prezentatoarea de la Pro TV spune că planurile de nuntă sunt în plină desfășurare. Ramona Păun își dorește ca ziua cea mare să se desfășoare într-o atmosferă relaxată, astfel încât să se poată bucura de semnificația acesteia.

Lucrăm intens la planurile de nuntă. Niciodată n-am pus presiune pe noi în privința nunții, am avut alte priorități, așa că nici n-am simțit când a zburat timpul. Sper să fie fără stres, doar cu bucurie și oameni dragi lângă noi. Să fie, într-adevăr, cea mai frumoasă zi din viața noastră’, a declarat prezentatoarea TV, potrivit unica.ro.


Când vine vorba despre luna de miere, aceasta a adăugat: „Într-o destinație exotică, în care să nu mai explorăm în ritm de Formula 1, așa cum facem în toate vacanțele noastre. Doar să ne bucurăm relaxați de timpul petrecut în doi. Nu m-aș supăra deloc dacă am zbura direct în Bora Bora după nuntă’.

Cosmin Mihăiță a suferit o operație la coloană

Nepotul lui George Mihăiță a suferit o accidentare la nivelul colanei  și a fost operat de urgență. Ramona Păun spune că recuperarea medicală a decurs excelent și că soțul ei s-a refăcut complet.


„Mulțumim, e bine acum. A fost o perioadă cu emoții, dar recuperarea a decurs perfect și tot ce are de făcut acum este să nu mai repete greșelile care l-au dus la acea accidentare serioasă la coloană, care ar fi putut avea consecințe dramatice’, a adăugat aceasta.


Cum se menține în formă prezentatoarea TV

Ramona Păun acordă o atenție deosibită sportului și alimentației. Prezentatoarea TV recunoaște că mai cedează tentațiilor, însă este mai preocupată de sănătatea ei decât de felul în care arată.

„Spre deosebire de alimentația pe care o aveam în liceu sau facultate, acum trec orice alegere alimentară prin filtrul rațiunii, mai puțin prin cel al poftelor. Mă preocupă nu doar kilogramele în plus, ci și sănătatea, așa că am grijă ce și cât mănânc. Mai cedez tentațiilor, dar cu măsură.


Cred că sportul, somnul și alimentația corectă sunt cele mai valoroase secrete ale frumuseții. Dacă pe astea trei le tratezi superficial, atunci orice alt tratament sofisticat va fi inutil’, a mai spus aceasta.

Sursa foto: Facebook