De ce s-a mutat Ramona Olaru din casa lui Cătălin Cazacu: „Am luat și pisicile, e terminat”

.

Ramona Olaru s-a mutat din casa lui Cătălin Cazacu. Asistenta TV și sportivul se pregătesc să devină soț și soție, însă, temporar, nu vor mai locui în aceeași casă. Blondina a decis să-și ia lucrurile și să părăsească apartamentul iubitului ei, susținând că renovarea imobilului durează mai mult decât spera. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!


Recent, Ramona Olaru a declarat că nunta cu Cătălin Cazacu va avea loc la începutul verii următoare. Asistenta TV și-a exprimat îngrijorările cu privire la organizarea evenimentului, conștientă fiind de resursele pe care trebuie să le aloce în acest sens. De ceva vreme, cei doi logodnici locuiesc în apartamentul lui Cătălin Cazacu, însă, acum, blondina a decis să stea o perioadă singură. Imobilul se află în renovare și se pare că lucrările durează mai mult decât s-a estimat.


Ramona Olaru s-a mutat din casa lui Cătălin Cazacu. Asistenta TV a declarat că se va întoarce în apartamentul iubitului ei doar atunci când lucrările de renovare vor fi finalizate. Aceasta s-a arătat deranjată de haosul creat de muncitori și de ritmul în care se desfășoară lucrurile, susținând că va locui temporar în vechiul ei imobil.


Citește și: Ramona Olaru și Cătălin Cazacu își țin banii separat. Cum împart cheltuielile din casă:„Pe ai lui îi avem, dar nu-i folosim la…’

Citește și: Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au stabilit când vor face nunta:„Trebuie să ne adunăm și să…’

Citește și: Cine este părintele Calistrat Chifan.Preotul filmat când lovește o femeie a mai fost cercetat pentru comportament violent

Citește și: Alex Dobrescu susține că se căsătorește cu Cristina Cioran, după ce a anunțat despărțirea:„Ne iubim cu adevărat. Facem nunta la…’


Ramona Olaru s-a mutat din casa lui Cătălin Cazacu

Pentru următoarele trei luni, asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani’ va locui în vechiul ei apartament. Când lucrările de renovare vor fi gata, aceasta se va muta înapoi la Cătălin Cazacu, de această dată cu toate lucrurile pe care le deține.

„Nu am pus mâna. De fapt am vrut să mă mut pentru o perioadă ca să mă duc direct în casa aranjată. Până la urmă merit asta, nu am muncit degeaba toată viața. Doar nu mă mărit ca să muncesc în continuare. Mă mut. Am luat și pisicile, poate să doarmă liniștit Cătălin. E terminat acum fără noi.


Eu încă îl am pe al meu pentru că am foarte multe lucruri, haine și încălțăminte. Ne-am apucat de renovare în apartamentul lui ca să pot să-mi aduc totul. Probabil că o să-l mai țin vreo 2-3 luni până terminăm renovarea. Ca să pot să-mi bag totul direct la locul lui’, a susținut Ramona Olaru, potrivit ego.ro.


„Noi am zis că terminăm într-o lună’

Se pare că cei doi au primit asigurări din parte echipei de muncitori că lucrările nu vor dura mai mult de o lună. Ramona Olaru s-a arătat deranjată de ritmul în care se desfășoară renovarea, fiind de părere că angajații respectivi au dat dovadă de neprofesionalism.

„Nu s-a terminat pentru că se lucrează. Așa este când te scarpini cu mâna altuia. Te bazezi pe niște muncitori și atunci ei lucrează în ritmul lor, nu când ai vrea tu. Noi am zis că terminăm într-o lună, dar nu este așa. Fix așa avem parte. Dar se pare că în paralel mai lucrează și în altă parte și mai vin o zi, apoi nu mai vin câteva zile’, a adăugat asistenta TV, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook