Ramona Crăciunescu de la Survivor, la locul tragediei unde au murit fetița și iubitul ei: "Încă se mai văd urme"

.

Ramona Crăciunescu de la Survivor a vizitat locul tragediei în care au murit fetița și iubitul ei. Ramona Crăciunescu a povestit în timpul competiției un episod tragic din viața ei, întâmplat acum aproximativ 5 ani, când fiica și iubitul ei și-au pierdut viața sub ochii ei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


La aproape cinci ani de la moartea fetiței și a iubitului ei, Ramona Crăciunescu de la Survivor România a mers înapoi la locul tragediei. Chiar și după atâta timp, urmele tragediei încă se mai văd: pe asfalt este lipit aluminiul de la rulotă.

Ramona Crăciunescu de la Survivor a povestit cum au murit fetița și iubitul ei

În timp ce Ramona Crăciunescu se afla în vacanță alături de iubitul ei și cei doi copii, în nordul stațiunii Mamaia, rulota în care se aflau a luat foc.


Ramona Crăciunescu, fiul ei și iubitul său au reușit să iasă, dar părinții s-au întors pentru a-și căuta fiica, pe Sofia, care era de negăsit. Din păcate, fiica Ramonei Crăciunescu nu a mai fost găsită și a pierit în incendiu. La o săptămână după tragedie, a murit și iubitul Ramonei.

Eram într-un weekend la mare, eu, iubitul și copiii. Eram parcați cu autorulota. Am observat o lumină foarte puternica, iar atunci cand am iesit din baie luase foc toată rulota. Am încercat să sting focul și am fost arsă pe mână.


Citește și: Cum arată noua casă în care s-au mutat Carmen Brumă și Mircea Badea. Primele imagini:Simt nevoia să mă laud

Citește și: Anamaria Prodan susține că este șantajată de Laurențiu Reghecampf:’Să ai dosarul medical al cuiva și să…’

Citește și: Cum arată Corina Caciuc în colanți, la două luni după naștere.Iubita lui Laurențiu Reghecampf s-a îngrășat foarte puțin în timpul sarcinii

A avut loc o explozie, a apucat să iasă fiul meu, iubitul meu a ieșit și el, ars. În foc nu poți să intri și nu poți să rezisti.


Am intrat de mai multe ori, am luat foc amandoi, și tot n-am găsit-o. El a decedat la șapte zile după accident, eu am fost în comă, n-am participat la înmormântarea fetiței, nici a iubitului„, a povestit fosta concurentă Survivor. 


Ramona Crăciunescu de la Survivor a vizitat locul în care au murit fetița și iubitul ei

La aproape 5 ani de la evenimentul nefericit, Ramona Crăciunescu a mers în locul unde s-a petrecut tragedia.

După 5 ani, încă se vede aluminiul de la rulotă lipt în asfalt și sticla care s-a topit. Și în stradă se mai văd încă urme. Aici era un copac care a ars‘, a spus aceasta într-un filmuleț pe care l-a postat pe TikTok.