Ramona Bădescu - Unde petrece Paştele şi ce găteşte anul acesta

 Florentina Liutic
.

Ca în fiecare an, Ramona Bădescu vine acasă de Paste, ea urmand sa petreaca sfanta sarbatoare la Craiova împreuna cu părinţii săi.

 

ramona1

 

Stabilită de mulţi ani în Italia, Ramona a sărbătorit acolo Paştele catolic, vopsind câteva ouă, însă nimic nu se compară cu sărbătorile petrecute acasă.

 

In fiecare an, de Paste si de Craciun, respect traditia si vin acasa, la Craiova. Imi place sa fiu alaturi de parintii mei cu ocazia sarbatorilor importante din an. Eu am vopsit cateva oua si cu ocazia Pastelui catolic, in Italia.', spune vedeta.

 

Şi chiar daca în Italia mielul se regăseşte foarte des în meniu, Ramona mărturiseşte că nu consumă această friptură decât de Paşte.

 

Ea adoră mâncărurile preparate de mama ei: drob, salata de boeuf, de vinete, dar si pasca proaspata si cozonac. De asemenea, Ramona Badescu are propria ei reteta de miel pe care o va pregati si anul acesta de Paste.

 

De Paste o sa fac niste costite de miel foarte simple, pentru ca am grija la colesterol. Presar peste ele doar sare roz de Himalaya si un mix de seminte de in, floarea soarelui, susan alb si negru si le impanez in carne.  Pun tigaia pe foc, fara ulei, si dupa ce se incinge, pun costitele in tigaie la rumenit. Ies foarte crocante si delicioase! Semintele contin Omega 3 si in combinatie cu costitele de miel sunt delicoase. Le servesc cu o salata sau cu sfecla rosie si hrean', a adaugat vedeta.

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton